Sollicteren? Ga voor vacatures of stageplekken naar onze vacature pagina en laat je reactie achter, zo kunnen we je net iets sneller uitnodigen.

Lockdown Challenge

Covid-moe, Covid-kilo's, huidheimwee, no teambuilding.. #HELP. Wij Aliens moeten ook gewoon in beweging blijven! Gelukkig was daar PSTF (Positief In Beweging) met de Lockdown Challenges van 2021.

De eerste lockdown was een feit en we waren er niet klaar voor. De wereldwijde pandemie bracht ons veel onzekerheid en ook voor ons had het nogal wat impact. En toen later naast het thuiswerken ook nog een avondklok in werking trad, vonden wij het tijd voor iets actiefs in eigen huis!

How to activate an Alien

Dankzij PSTF kregen we heel gemakkelijk en snel een portie nieuwe motivatie door onze brievenbus. Okay, let's go!

Een maand lang elke dag iets ondernemen om je lichaam en geest een boost te geven, klinkt te mooi om waar te zijn, maar we kunnen jullie vertellen dat we er ook echt nieuwe energie van hebben gekregen! Er waren namelijk verschillende challenges die niet alleen fijn waren voor jezelf, maar ook motiverend bleken naar elkaar (lees: iedereen wil zijn/haar beste prestatie's laten zien in onze daarvoor aangemaakt WhatsApp groep). En als kers op de taart kreeg je een fit-pack-prijs als je je stinkende best had gedaan!

Laten we samenwerken aan jouw toekomst. Neem contact op.

Een paar van de actieve challenges:

  • Doe 10 squats en 10 push-ups
  • Wallsit minimaal 2 minuten
  • Wandel 20 minuten na het avondeten
  • Doe al je boodschappen op de fiets

 

Een paar voorbeelden van de mind challenges:

  • Schrijf drie positieve dingen van vandaag op
  • Doe 15 minuten helemaal niets
  • 30 x bewust buikademhalen en tel mee in je hoofd
  • 1 uur voor het slapen gaan geen schermtijd meer

 

Mindgym

Bewegen is niet alleen belangrijk voor je lichaam, ook je geest speelt hierin een belangrijke rol. Dit moment zagen wij als dé perfecte gelegenheid om nieuwe gewoonten aan te leren die we al tijden in ons leven wilden doen, maar waar we nooit aan toegekomen zijn. Heb jij je bijvoorbeeld al aangeleerd om een uur voor het slapen gaan geen schermtijd meer te hebben? Je nachtrust wordt enorm verbeterd!

Contact

we horen graag van je

Laureth

Designer

Stuur ons een berichtje

Je kan ons ook bellen: +31 (0)74 76 20 200, graag zelfs!