Sollicteren? Ga voor vacatures of stageplekken naar onze vacature pagina en laat je reactie achter, zo kunnen we je net iets sneller uitnodigen.

Movember x AlienTrick

Afgelopen maand was het Movember, een maand waarin we stilstaan bij de gezondheid van de man.

Ons Mo-ment

Jaarlijks doen wij mee met Movember, maar nooit hebben we een snorrendagboek bijgehouden.. 👨 En dit jaar hebben we onze harige helpers een opdracht gegeven, show ons een babyface- en senior foto van jouw gezicht.

And ladies & gentlemen, we have pics and proof..

Laten we samenwerken aan jouw toekomst. Neem contact op.

I'll moustache a question for you

Samen met alle andere Mo-bro's en Mo-sisters geven wij aandacht aan Movember. Maar weet jij nou precies wat het inhoudt, Movember? Ja, waarschijnlijk weet je dat het een samensmelting is van moustache + november.. en dat er in deze maand super snorren en beestachtige baarden groeien! 

Dat klopt allemaal, maar het is ook een jaarlijks terugkomend awareness event, speciaal voor de man.

In de Movember maand staan we namelijk stil bij de gezondheid van de man op het gebied van mentale gezondheid, preventie van zelfmoord, prostaatkanker en teelbalkanker. En dat is nu belangrijker dan ooit tevoren! Een super initiatief, vinden wij, en daarom hopen we samen met onze gezichten de bewustwording hiervan te vergroten.

De gezondheidscrisis waarin mannen verkeren, vraagt om grote denkers en grote oplossingen. Maar er is een kleinere, harige stap die je kunt zetten om bij te dragen aan oplossingen voor de gezondheidscrisis waarin mannen verkeren. Een oplossing die je zelf kunt laten groeien. Eentje die pal onder je neus zit. Laat in Movember je Mo staan en voorkom dat mannen te jong overlijden..

Movember.com

Contact

We horen graag van je

Raymond

Strategy Director en mede-oprichter

Stuur ons een berichtje

Je kan ons ook bellen: +31 (0)74 76 20 200, graag zelfs!