Sollicteren? Ga voor vacatures of stageplekken naar onze vacature pagina en laat je reactie achter, zo kunnen we je net iets sneller uitnodigen.

Nieuwe inzichten met Newcom

Wij zijn trots op onze samenwerking met Newcom, een toonaangevend bureau dat zich identificeert als een full-service klant- en marktonderzoekbureau. In het bijzonder geven zij jaarlijks een rijke bron van inzichten vrij in de vorm van het Nationaal Social Media Onderzoek, een jaarlijks rapport dat een diepgaand begrip biedt van de wereld van online interacties en digitale trends. Ze voeren daarmee het grootste onderzoek van Nederland uit naar het gebruik van social media.

Nieuwe inzichten \ Nationaal Social Media Onderzoek \ Bron van inzichten \ Jaarlijks onderzoek \ Social media \ Nieuwe inzichten \ Nationaal Social Media Onderzoek \ Bron van inzichten \ Jaarlijks onderzoek \ Social media \ Nieuwe inzichten \ Nationaal Social Media Onderzoek \ Bron van inzichten \ Jaarlijks onderzoek \ Social media \ Nieuwe inzichten \ Nationaal Social Media Onderzoek \ Bron van inzichten \ Jaarlijks onderzoek \ Social media \ Nieuwe inzichten \ Nationaal Social Media Onderzoek \ Bron van inzichten \ Jaarlijks onderzoek \ Social media \

Het dynamische landschap van social media

Als bedrijf dat constant streeft naar het begrijpen van de behoeften en gedragingen van onze klanten, geven de onderzoeken van Newcom ons inzichten in het dynamische landschap van sociale media. Vandaar dat wij gebruik maken van hun diensten als onderzoeksbureau, maar houden we ook zeker het jaarlijkse social media onderzoek in de gaten en nemen we de resultaten hierin telkens mee in onze eigen strategie, maar ook in dat van onze klanten.

Nationaal Social Media Onderzoek

Het jaarlijkse onderzoek van Newcom is voor ons een informatieve bron gebleken. Het geeft een gedetailleerd overzicht van de social media gewoonten van de Nederlandse bevolking, variërend van platformvoorkeuren tot de opkomst van nieuwe trends. Deze gegevens dienen niet alleen als een waardevolle leidraad bij het adviseren van onze klanten, maar ze vormen ook de basis van onze strategische besluitvorming op het gebied van social media.

Een schat aan gegevens

Onze klanten vertrouwen op ons vermogen om hen te voorzien van relevante en actuele informatie die hen in staat stelt weloverwogen beslissingen te nemen in een steeds veranderende digitale wereld. Of het nu gaat om het identificeren van opkomende trends, het begrijpen van het gedrag van de doelgroep of het optimaliseren van marketingstrategieën, de inzichten uit het onderzoek vormen een betrouwbare bron van kennis.

Laten we samenwerken aan jouw toekomst. Neem contact op.

"6.3 miljoen Nederlanders vinden dat social media een gevaar vormen voor het mentaal welzijn en Instagram wint terrein in het dagelijks gebruik onder twintigers."

Newcom Research & Consultancy

Benieuwd naar het nieuwste onderzoek op het gebied van het gebruik van social media in Nederland? Welke platformen worden op dit moment gebruikt? En met welke frequentie? Wat zijn de stijgers en dalers? Benieuwd naar de trends? Ontdek de trends, statistieken en analyses die ons helpen te groeien in een snel veranderend digitaal landschap. Download hier het onderzoek.

Ontvang het onderzoek in je mailbox!

In samenwerking met Newcom blijven wij streven naar innovatie en excellentie. Onze klanten en partners kunnen erop vertrouwen dat wij hen blijven voorzien van inzichten die niet alleen relevant zijn voor vandaag, maar ook waardevol voor de toekomst. Samen bouwen we aan een goede kennisbasis die de sleutel vormt tot succes in het tijdperk van digitale transformatie.