Sollicteren? Ga voor vacatures of stageplekken naar onze vacature pagina en laat je reactie achter, zo kunnen we je net iets sneller uitnodigen.

Philips LED videowall

Als intergalactisch bureau willen wij onze klanten, diensten, vacatures en andere creatieve content graag tot buiten de dampkring zichtbaar maken. Om die reden hebben we ons pand voorzien van een nieuw visueel spektakel in de vorm van een LED wall. Benieuwd hoe dit proces is verlopen? Bekijk de AlienTrick LED wall case study. 

Kwaliteit & duurzaamheid voorop

Uiteraard hadden wij zo onze wensen en eisen omtrent techniek, kwaliteit en duurzaamheid. Philips bleek gezien deze wensen de juiste partner voor ons. Omdat de LED wall niet buiten maar binnen achter glas moest komen te hangen is gekozen voor de Philips L-Line 7000 series high brightness LED displays. Deze displays zorgen voor optimale zichtbaarheid, zelfs over grotere afstanden.

Zoals de naam al doet vermoeden zijn de Philips LED displays optimaal voor situaties met wisselende lichtomstandigheden. Overdag trekt de LED wall, zelf op grotere afstand, de gewenste aandacht door de hoge helderheid. Op minder zonnige dagen en ’s avonds gaat de helderheid van het display automatisch omlaag. Zodoende wordt het stroomverbruik minimaal gehouden.

Laten we samenwerken aan jouw toekomst. Neem contact op.

Niet te missen

Naast duurzaamheid zochten we ook een oplossing die makkelijk te monteren en onderhouden is.Het modulaire LED-systeem was, met wat hulp van onze klant en partner PPDS, gemakkelijk zelf binnen een paar dagen te bouwen en op te hangen aan een speciaal daarvoor bedoelde hangconstructie binnen ons pand. En mocht er onverhoopt toch een foutje in een display ontstaan dan kan deze gemakkelijk worden opgelost. Onze naadloze LED wall bestaat namelijk uit 36 panelen met elk een matrix van LED. Deze kunnen zeer eenvoudig losgehaald worden van het paneel en vervangen worden door een nieuw exemplaar.

Het advies van PPDS en hun Philips L-Line displays hebben gezorgd voor een geweldig communicatiemiddel in de vorm van de LED wall, die je als passant niet kunt missen!

Contact

We horen graag van je

Raymond

Strategy Director en mede-oprichter

Stuur ons een berichtje

Je kan ons ook bellen: +31 (0)74 76 20 200, graag zelfs!