Sollicteren? Ga voor vacatures of stageplekken naar onze vacature pagina en laat je reactie achter, zo kunnen we je net iets sneller uitnodigen.

Umbraco

Het flexibele Content Management Systeem dat met jouw bedrijf meegroeit. Als wij je één CMS-systeem moeten aanraden, is het zonder enige twijfel Umbraco. 

Met Umbraco beschik je over een toekomstbestendig CMS-systeem dat eindeloze mogelijkheden biedt, gemakkelijk te koppelen is en gebruiksvriendelijk is in beheer. Umbraco geeft ontzettend veel mogelijkheden voor je website en je bedrijf. Een prettig CMS zowel voor gebruikers als voor onze developers.

Nieuwste release:
Umbraco 10

Deze belangrijke versie van Umbraco CMS draait om het verbeteren van de ontwikkelaarservaring en de prestaties in Umbraco. Umbraco 10 draait op de laatste versie van de Microsoft .NET technologie en de laatste versie van C# (.NET 6 en ASP.NET Core 6). Zo krijg je alle nieuwste prestatievoordelen en kun je volop profiteren van de functionaliteit die met deze versie wordt geleverd.

Ben je benieuwd naar wat wij op het gebied van web development voor je kunnen betekenen?

Waarom kiezen voor Umbraco 10?

  • In te zetten voor zowel eenvoudige als complexe web-omgevingen.
  • Veilig en betrouwbaar! Het .NET framework van Microsoft is een snelle en veilige webtechniek die wordt onderhouden door een grote internationale onderneming die ook zorgt voor updates bij mogelijke veiligheidsrisico's. Hierdoor heb je de zekerheid dat de techniek en veiligheid altijd up-to-date is.
  • Umbraco is een uiterst gebruiksvriendelijk CMS-systeem. De back-office van Umbraco is zo ingericht dat de hoofdpagina's en de onderliggende pagina's overzichtelijk worden weergegeven in een boomstructuur die naar wens is aan te passen.
  • Umbraco is een CMS-systeem dat eenvoudig te koppelen en te integreren is met andere systemen.
  • In 1 omgeving kunnen meerdere sites worden beheerd waarmee het fungeert als multi-channel oplossing.
  • Met behulp van het SEO-tabblad kun je alle pagina's optimaliseren en instellen om zo goed mogelijk gevonden te worden in zoekmachines.

Een CMS dat bij je past, niet andersom

Naast een oogstrelend ontwerp en vloeiende techniek, bepaalt de inhoud het succes van jouw online aanwezigheid. We helpen je graag om dit samenspel succesvol toe te passen op jouw merk. Wij helpen jouw organisatie groeien op basis van de juiste doelstellingen. We verdiepen ons in jouw wereld. Wie zijn jouw klanten? Wat maakt jouw organisatie uniek? Wat moeten we vertellen en laten zien om jouw potentiële klanten te verleiden en aan te zetten tot actie? Deze en andere vragen gaan we samen in kaart brengen zodat we de ultieme website kunnen realiseren.

Op basis van wireframes en designs ontwikkelen we verschillende componenten waarmee we jouw website opbouwen. Deze kun je op elke willekeurige pagina hergebruiken, zo is het zeer eenvoudig om je website uit te breiden. Heb je bijvoorbeeld een tijdelijke landingspagina nodig ter aankondiging van een evenement? Of wil je bijvoorbeeld een specifiek product uitlichten? Door een paar drukken op de knop kopieer en plak je eenvoudig een nieuwe pagina in elkaar waarin je doelgericht je bezoekers aan kunt spreken.

Er zijn inmiddels meer dan 730.000 websites wereldwijd die Umbraco gebruiken

Ben je nieuwsgierig naar onze websites die ontwikkeld zijn met Umbraco? Bekijk een aantal van onze recent gebouwde websites:

Contact

We horen graag van je

Arne

Managing director

Stuur ons een berichtje

Je kan ons ook bellen: +31 (0)74 76 20 200, graag zelfs!