Sollicteren? Ga voor vacatures of stageplekken naar onze vacature pagina en laat je reactie achter, zo kunnen we je net iets sneller uitnodigen.

Unieke vergaderpods

Daar zijn ze dan! We kunnen onze vier splinternieuwe vergaderpods onthullen. In samenwerking met IAA Architecten en KP Interieur hebben wij deze iconische en functionele objecten gerealiseerd. En daar zijn wij heel trots op!

Parametrisch ontwerp

Door de sterke groei bij AlienTrick van de afgelopen jaren was een interne verhuizing wederom noodzakelijk. We moesten een tweetal grote vergaderruimtes omtoveren tot werkplekken, waardoor er nieuwe vergaderruimtes gecreĆ«erd moesten worden. Met de vraag naar vergaderpods en met al een aantal eigen ideeĆ«n appte ik oud-klasgenoot Marko Matic, die inmiddels een gerenommeerde architect is bij IAA Architecten. Zijn reactie? ā€œGaaf, maar wij willen onze creativiteit hier ook wel even op loslatenā€. Al gauw kwamen zij met een nog veel uniekere optie: vergaderpods op basis van een parametrisch ontwerp, perfect passend in ons transparante en open pand. Een geborgen plek met uitgesproken kleurgebruik, patronen en structuren. Ik was direct verkocht door de visie dieĀ Marko Matic,Ā Frank te GrotenhuisĀ enĀ Stef HoeijmakersĀ presenteerden.

Co-creatie

Nu we de ervaring hebben bij dit ambitieuze project kunnen ook wij beamen dat co-creatie zeker niet alleen maar een hippe term is. De samenwerking met IAA Architecten en KP Interieur verliep feilloos. IAA Architecten maakten in dit experimentele ontwerpproces gebruik van een parametrische ontwerpmethodiek, wat ons tijdens het hele proces controle gaf in de look & feel en de primaire functie van de vergaderpods. KP Interieur kwam tijdens het opzetten van het object elke keer weer met passende oplossingen, zonder enige concessies te hoeven doen aan het initiƫle concept.

Kortom: co-creatie pur sang! Al met al vind ik dat het eindresultaat een bevestiging is van waar AlienTrick voor staat: strategie, creativiteit en technologie.

Laten we samenwerken aan jouw toekomst. Neem contact op.

Letters en cijfers

De pods zijn gebouwd van berken multiplex, computergefreesde onderdelen waarop letters en cijfers geschreven stonden. Deze cijfers en letters hoorden bij bepaalde groepen, zodat de pods precies op de juiste wijze in elkaar kon worden gezet. De vier pods zijn voorzien van beeldschermen. Ook zijn de pods met behulp van een reserveringssysteem gekoppeld aan onze agendaā€™s.

Iconisch en functioneel object

De formele vergaderplekken waren bij ons al wel beschikbaar, maar juist de wat informele plekken ontbraken. Het iconische en functionele object dat er nu staat voldoet hier volledig aan. En het resultaat mag er zeker wezen! Ik ben ontzettend trots dat deze vier unieke pods in ons gebouw te vinden zijn en zeker van ver buiten ons pand al te zien zijn.

Contact

We horen graag van je

Raymond

Strategy Director en mede-oprichter

Stuur ons een berichtje

Je kan ons ook bellen: +31 (0)74 76 20 200, graag zelfs!