Sollicteren? Ga voor vacatures of stageplekken naar onze vacature pagina en laat je reactie achter, zo kunnen we je net iets sneller uitnodigen.

Harman Kardon Citation

Klant
Harman Kardon

Onze rol
Activatiecampagne
UI design
Video- en fotoproductie

Deliverables
Productvideo's
Design interface display
Lifestyle- en productfoto's

Datum
December 2018

Harman Kardon introduceert de Citation-serie; een combinatie van sublieme audiokwaliteit en een strak design.

De Citation line-up bestaat uit een serie draadloze speakers die zowel los als in combinatie te gebruiken zijn. Een nieuwe generatie 'slimme' speakers voorzien van Google Assistent.

Wereldwijde activatiecampagne

Wij hebben voor de nieuwe Citation-serie van Harman Kardon een aantal lifestyle productvideo's gemaakt.

De video's zijn onderdeel van een in-store display campagne waarvoor wij ook de interface van de display hebben ontworpen. Daarnaast hebben we van de Citation-serie prachtige lifestyle- en productfoto's geschoten voor diverse communicatiemiddelen.

Concept

De door ons bedachte en geproduceerde video's laten je zien hoe de Citation-serie van Harman Kardon je leven kan verrijken en vergemakkelijken.

Het verhaal geeft een kijkje in het leven van een stel die de diverse functionaliteiten van Citation gebruikt. De video’s zijn te zien in productdisplays, voorzien van een door ons ontworpen interactief touchscreen, in grote elektronicawinkels wereldwijd.

Laten we samenwerken aan jouw toekomst. Neem contact op.

Instore displays

In samenspraak met Harman Kardon en de displaybouwer hebben we de interface van de instore displays zo gebruiksvriendelijk mogelijk ontworpen zonder dat het ten koste gaat van de verfijnde uitstraling die zo typerend is voor Harman Kardon.

Regie & art direction

Citation is een serie die specifiek gericht is op het luxere segment, waarbij er hoge eisen aan de juiste look-and-feel van de video’s en foto's worden gesteld.

 AlienTrick heeft het proces van A tot Z georganiseerd en begeleid. Van productievoorbereiding, het scouten van de locatie tot de productie en post-productie. Daarbij geven de motion graphics en de beelden de high end kwaliteit van de Citation-serie perfect weer. In samenwerking met NewDay Studio zijn in een kort tijdsbestek prachtige video’s en foto's geproduceerd.

Contact

We horen graag van je

Dimitri

Manager operations

Stuur ons een berichtje

Je kan ons ook bellen: 074 76 20 200, graag zelfs!