Sollicteren? Ga voor vacatures of stageplekken naar onze vacature pagina en laat je reactie achter, zo kunnen we je net iets sneller uitnodigen.

Size up with Philips Tableaux

Klant
PPDS

Onze rol
Campagne concept
Productie op set
3D animatie
Video editing

Deliverable
Livestream, aftermovie & productvideo

Datum
Q4 2023

Philips Professional Displays heeft afgelopen maand de nieuwe 32” Philips Tableaux 5150 ePaper display gelanceerd voor haar klanten en dat deden ze op een bijzondere manier: een webinar, live vanuit de PPDS Master Showroom in Amsterdam. Size up with Philips Tableaux, een online evenement waar een volledige campagne aan vooraf ging.

De techniek is PPDS niet vreemd. Eerder wonnen ze al meerdere prijzen voor hun ePaper displays maar met deze nieuwe variant brengen ze als eerste een 16:9, 32” full colour display op de markt. Wanneer we het simpel omschrijven kan je deze display zien als de vervanger voor een papieren poster. Een duurzaam en interessant product, want wanneer de visual erop is geladen verbruikt de display geen stroom.

Register to Size Up

Bij het ontwikkelen van het campagne concept hebben we goed gekeken naar waarin deze nieuwe ePaper display zich onderscheidt: full colour karakter en dat zie je terug in de verschillende visuals. De visuals zijn ingezet voor de aankondiging via social media en nieuwsbrieven, maar zijn ook terug te zien in de PPDS Master Showroom, waar het evenement plaatsvond.

Live vanuit Amsterdam

Te midden van verschillende Philips Professional Displays hebben we de set gebouwd voor dit online evenement. Een panel van experts vertelde ons meer over de belangrijkste kenmerken van het product, de samenwerking tussen Philips en eInk en voor welke verschillende markten dit nieuwe product een aanbeveling is. Het evenement werd live gestreamd via een online platform. Hierdoor hadden we na afloop direct inzicht in de statistieken, waaruit bleek dat de online kijker gedurende het event aangehaakt bleven. Een livestream of webinar is natuurlijk niet alleen zichtbaar op het moment zelf. Je kan de volledige opname achteraf delen en je hebt waardevolle content voor een aftermovie, waarin de highlights nog eens worden samengevat.

Laten we samenwerken aan jouw toekomst. Neem contact op.

Meer dan een tafelgesprek

De juiste content maakt een livestream nog interessanter om naar te kijken. Zo hebben we een 3D productvideo ontwikkeld waarin de belangrijkste features van de Philips Tableaux 5150 ePaper display naar voren komen. Deze werd live tijdens het evenement vertoond en zal het komende jaar op meerdere beurzen en online te zien zijn.

Een terugblik

We kijken terug op een geslaagd evenement. In een korte tijd hebben we de campagne op poten gezet, verschillende video’s ontwikkeld, het evenement voorbereid en op de dag zelf stonden we klaar om de Showroom in te richten en de regie te assisteren. Samen met de crew van MADTV hebben we deze 5-camera productie in goede banen kunnen leiden. Ben je benieuwd naar de volledige livestream? Bekijk de volledige video op ons YouTube kanaal.

Contact

We horen graag van je

Raymond

Strategy Director en mede-oprichter

Stuur ons een berichtje

Je kan ons ook bellen: +31 (0)74 76 20 200, graag zelfs!