Sollicteren? Ga voor vacatures of stageplekken naar onze vacature pagina en laat je reactie achter, zo kunnen we je net iets sneller uitnodigen.

Vastgoed-vraagstukken StructureGroup

Klant
StructureGroup

Onze rol
Strategie
Customer Journey
Development

Deliverable
Website

Datum
Q3 2021

StructureGroup logo

StructureGroup is een onafhankelijke kennispartner bij het oplossen en begeleiden van vastgoedvraagstukken op technisch en bedrijfskundig gebied.

Van strategische doelen tot operationele uitvoering, van technische audits tot financiële analyses en van vastgoeddata tot managementinformatie. Zij delen hun kennis en kunde en zorgen ervoor dat hun klanten gestelde doelen behalen.

Website Restyle

Voor de dienst Vastgoedthermometer van StructureGroup hebben we eerder een website gemaakt.

Maar nu is hun eigen website toe aan een upgrade. We hebben de huidige website van StructureGroup strategisch onder de loep genomen. De conclusie was dat de opbouw voor een groot deel goed herbruikbaar was. Met een aantal aanpassingen zijn de strategie en klantreis weer up to date.

Strategie en customer journey

De strategie, doelgroep en de customer journey hebben we aangescherpt.

Op basis hiervan hebben we een gebruiksvriendelijke en informatieve website gerealiseerd waarbij cases een belangrijke rol spelen. Door deze een prominente rol te geven zie je meteen de rol van StructureGroup binnen de juiste context.

Laten we samenwerken aan jouw toekomst. Neem contact op.

Nieuwe heldere website

De nieuwe website heeft een frisse, moderne en open uitstraling gekregen waarbij de diensten en het team een belangrijke plek innemen.

Omdat de consultants van StructureGroup veel op locatie werken, verschillende specialismen en verantwoordelijkheden hebben, is het prettig om al kennis met ze te kunnen maken op de website. Je kunt ze nu persoonlijk benaderen voor vragen. Ook zijn de diensten van StructureGroup makkelijk te vinden en worden helder toegelicht. Ook hier wordt de context van de dienst geprojecteerd op bestaande cases. En uiteraard staan de specialisten per dienst benoemd voor rechtstreeks contact.

Contact

We horen graag van je

Raymond

Strategy Director en mede-oprichter

Stuur ons een berichtje

Je kan ons ook bellen: +31 (0)74 76 20 200, graag zelfs!