Sollicteren? Ga voor vacatures of stageplekken naar onze vacature pagina en laat je reactie achter, zo kunnen we je net iets sneller uitnodigen.

Social media & Online marketing crash course

Dat was 'm alweer! The Smart Course deel 2 is voltooid. Raymond, Senad en Laureth hebben weer hele leuke en vooral leerzame sessies gegeven aan verschillende binnenstadondernemers van Hengelo.

The Smart Course,

bestaande uit vier sessies, is een cursus over alles wat je moet weten op het gebied van social media als zakelijke gebruiker. De sessies waren hands-on en praktijkgericht voor alle deelnemers. Ze werden geïnspireerd met o.a. online marketingkennis, social media tips & tricks en hebben geleerd hoe ze hun doelgroep nog beter kunnen leren kennen. De sessies zijn specifiek gericht op ondernemingen, om online (nog) beter op te vallen!

I.v.m. de Covid-19 maatregelen hebben we de sessies opgesplitst in 2 groepen, met een klein aantal deelnemers. Iets wat wij binnen AlienTrick makkelijk konden faciliteren.

Een mix van kennis en gezelligheid

Een volledige cursus, inclusief slimme & leuke praktijkopdrachten met een hapje & drankje plus veel gezelligheid... wie wil dat nou niet? Door tijdens de cursus open momenten in te bouwen onstonden erg mooie gesprekken waar iedereen wat van kon leren.

Daarnaast hebben wij voorafgaand aan de sessie de social media kanalen van de deelnemers geanalyseerd waardoor we direct aan de slag konden met relevante informatie en vragen. Want is jouw kanaal wel helemaal up-to-date? Voldoet jouw social media aan dé online branding checklist? Post jij wel de juiste content voor jouw doelgroep in een gezonde frequentie? Allemaal vragen die we uitgebreid behandeld hebben.

 

Laat je bedrijf online opvallen

Jouw onderneming staat centraal. Ons doel is namelijk om de ondernemers op weg te helpen. Zoals wij al vertelden in de eerste editie "wij zenden niet alleen veel informatie, maar vragen juist door totdat de deelnemers zelf het antwoord op de vragen weten".

Laten we samenwerken aan jouw toekomst. Neem contact op.

Wat is Google Analytics? En wat kun je ermee?

In de laatste sessie kwam onze online marketing held Senad aan bod. Hij nam de deelnemers mee in de wondere wereld van Google analytics. Tijdens deze speed course leerde hij hen de basiskennis van analytics zoals de widgets en informatie over het dashboard. Deze basis is voor ondernemers natuurlijk enorm handig om te weten.

Statistieken lezen én bijhouden is natuurlijk erg belangrijk. Want zo krijg je inzicht in het online gedrag van je doelgroep(en). Leer ze kennen!

 

Het was weer een succes!

Dank aan alle deelnemende ondernemers* voor de mooie gesprekken en warme contacten die zijn ontstaan! Jullie actieve deelname en betrokkenheid heeft de sessies doen slagen.

*RøllesmølleRawaShellac4UHengelo.nuTwentebadDe Drie StraatjesPopscoolDe Blaker ExclusiefBrok Interieur, Stichting Centrummanagement Hengelo SCH en Ten Eekelder.

The Smart Course is een leerzame en interactieve online marketing workshop met de focus op strategie en efficiëntie. The Smart Course draagt bij aan de doelstellingen en/of propositie van de Hengelose centrumondernemers. Ben je benieuwd wanneer wij de volgende editie gaan plannen? Blijf ons dan volgen!

Contact

we horen graag van je

Laureth

Designer

Stuur ons een berichtje

Je kan ons ook bellen: 074 76 20 200, graag zelfs!