Sollicteren? Ga voor vacatures of stageplekken naar onze vacature pagina en laat je reactie achter, zo kunnen we je net iets sneller uitnodigen.

Maaltijdservice Apetito TV-commercial

Klant
Apetito

Onze rol
Script
Design
Video productie
Post-productie

Deliverable
TV-commercial

Datum
Q1 2019

Maaltijdservice Apetito is in 1958 opgericht en levert maaltijden en verwante diensten aan verschillende zorginstellingen, bedrijven en particulieren. Na het grote bereik dat de afgelopen jaren door radiocommercials is gegenereerd, wil Apetito dit bereik uitbreiden met een aansluitende TV-commercial.

Omdat regionale zenders zeer populair zijn bij een ouder publiek, zal deze commercial minimaal 2x 2 weken landelijk op de regionale zenders te zien zijn. Aan ons de taak om dit visueel vorm te geven. Een opdracht om je vingers bij af te likken.

Apetito visual

Een verhaal in 15 seconden

De hele boodschap vertellen in slechts 15 seconden, dat is best een uitdaging. Op papier kun je alle tekst prima uitschrijven, maar past het dan ook in zo’n korte tijd?

Na een aantal keer hardop testen met een stopwatch erbij, herschrijven, weer hardop testen (met enkele verbaasde blikken van collega’s als gevolg) en een test-shoot in onze eigen keuken hadden we uiteindelijk het ideale script in handen.

Laten we samenwerken aan jouw toekomst. Neem contact op.

Locaties en (voor)bereiding

Voor deze shoot moesten we op één dag op twee locaties filmen. Een woonkamer en een grote horeca-keuken.

De woonkamer hadden we snel gevonden en voor de tweede locatie mochten we gebruik maken van de keuken van onze klant Metropool (thanks guys!). De dag voor de opnames gingen we naar de markt om een paar kilo groentes te kopen (hier heeft onze collega Sara voor alle collega’s de volgende dag een heerlijke soep van gemaakt). Na de shoot corrigeerden we de kleuren, zodat de maaltijden er nóg smakelijker uitzien!

Resultaat

Na een hectische productiedag op twee locaties en een vloeiend post-productie proces, waar we acteur Egbert-Jan Weeber als voice-over hebben kunnen regelen, zijn we tot een eindresultaat gekomen waar we trots op zijn.

Contact

We horen graag van je

Raymond

Strategy Director en mede-oprichter

Stuur ons een berichtje

Je kan ons ook bellen: +31 (0)74 76 20 200, graag zelfs!