Sollicteren? Ga voor vacatures of stageplekken naar onze vacature pagina en laat je reactie achter, zo kunnen we je net iets sneller uitnodigen.

ISE 2024 - Philips Professional Displays

Klant
Philips Professional Displays

Onze rol
Concept 
Storyboard
2D animatie
3D animatie

Deliverable
Productvideo's & feature video's

Datum
Q1 2024

7 productlanceringen, 2 maanden productietijd & 1 beurs. Integrated Systems Europe (ISE) ‘24 in Barcelona stond weer voor de deur en dat betekende dat ons team aan de slag mocht. Het proces dat we in dit geval samen met het marketing-, product & supportteam van Philips Professional Displays in zijn gegaan was intensief, maar vooral motiverend, creatief en dynamisch. 

In deze samenstelling bespraken we de nieuwe producten en toepassingen die gelanceerd worden. Wie vormt de doelgroep? Hoe zetten we het product in de markt? Wat zijn de belangrijkste features en waarom? We dachten actief mee, bewaakten de stijl en consistentie en produceerden zo vijf productvideo’s en twee featurevideo's voor verschillende verticale markten.

Focus op educatie

Philips Professional Displays bedient vier markten: hospitality, retail, corporate & education. De producten die dit jaar op de ISE beurs zijn gelanceerd zijn toepasbaar in diverse markten, maar educatie voert de absolute boventoon. Met de productvideo’s van de Philips Collaboration 3000 en 4000 Series en de featurevideo's van hun eigen software oplossingen Philips ScreenShare en Philips Genius creëren we een mix voor zowel het lager als het hoger onderwijs, waarin de voordelen goed naar voren komen. Naast de consistentie in de Philips branding zorgt de herhaling van de software toepassingen voor herkenbaarheid en cohesie.

Werken in teamverband

Dit is niet het eerste project dat we met het team van Philips Professional Displays oppakken. Al een aantal jaren zijn we strategisch partner voor de internationale teams, verzorgen we diverse videoproducties en animaties en starten en beheren we online marketingcampagnes. En daar zijn we trots op. Het geeft ons allebei de kans om processen te optimaliseren, waardoor we meer en meer op elkaar ingespeeld raken en sneller weten waar we naar op zoek zijn.  

"The whole team and myself experienced the collaboration on all ISE content as very productive, efficient and smooth. "

Suzanne Racz, Global Product Marketing Manager

Laten we samenwerken aan jouw toekomst. Neem contact op.

Open2 - Display without limits

Op de stand komt het werk van ons team tot leven. Open2 - Display without limits is net als vorig jaar het thema van de stand. Het open karakter leidt je via verschillende routes langs gemiddeld 100 displays, waaronder de Philips Unite LED All-In-One. Door het produceren van de productvideo kunnen we de specificaties wel dromen, maar 135” zorgt toch wel voor een jaw drop. Op de beurs kregen we een rondleiding van het marketingteam, testten we de 40 touchpoints op de Philips Collaboration Display 4152 en hadden we in de avond genoeg tijd om bij te praten met het hele team onder het genot van tapas en paella. Olé! 

Not our first rodeo

Dit is het tweede jaar op rij dat we de audiovisuele content verzorgen voor de stand van Philips Professional Displays op ISE. Vorig jaar vertelden we al meer over het proces en het resultaat op de stand in Barcelona. Een beurs zoals ISE is het moment om nieuwe producten te lanceren en klanten kennis te laten maken met de nieuwste mogelijkheden. Maar dit gebeurt natuurlijk ook gedurende het jaar en de productvideo’s die we daarvoor hebben ontwikkeld, net als de campagnevideo voor de samenwerking met Red Bull Racing, waren ook dit jaar te zien in Barcelona. 

Contact

We horen graag van je

Raymond

Strategy Director en mede-oprichter

Stuur ons een berichtje

Je kan ons ook bellen: +31 (0)74 76 20 200, graag zelfs!