Sollicteren? Ga voor vacatures of stageplekken naar onze vacature pagina en laat je reactie achter, zo kunnen we je net iets sneller uitnodigen.

PPDS & Oracle Red Bull Racing

Klant
PPDS

Onze rol
Strategie
Concepting
Design
Filmproductie
Fotografie

Deliverables
Campagne concept
Key Visual
Visuals nieuwsbrief & website
Merchandise
Promovideo
Video case study

Datum
Q1 - Q3 2022

Oracle Red Bull Racing PPDS Team Supplier

Het Formule 1 seizoen is alweer ruimschoots onderweg, maar wij denken nog graag terug aan vorig jaar waarin we samen met PPDS een loyaliteitscampagne hebben opgezet vanwege hun samenwerking met Oracle Red Bull Racing, met als ultieme hoogtepunt de shoot in de Oracle Red Bull Racing Paddock Club™ tijdens de Grand Prix van Zandvoort, 2022.

In dat jaar werd PPDS officieel Team Supplier van het Formule 1-team Oracle Red Bull Racing. In deze rol leveren ze high performance displays aan het Formule 1-team van de regerend wereldkampioen. Digital signage, professional TV’s, monitoren én Philips LED displays. De uitgelezen kans om de klanten van PPDS te betrekken in deze mooie samenwerking.

DNA PPDS & Oracle Red Bull Racing

Samen met PPDS hebben we daarom een loyaliteitscampagne ontwikkeld in de vorm van een wedstrijd, volledig in het karakter van de Formule 1. 

Om deze campagne vorm te geven zijn we op zoek gegaan naar de overeenkomsten tussen PPDS en Oracle Red Bull Racing en deze waren er in overvloed: partnership, teamwork, ambitie, gericht op de toekomst, creatief, uniek en altjid gaan voor het hoogst haalbare.

Driven by partnership

De slogan voor de loyaliteitscampagne was dan ook snel gevonden: Driven by partnership.

PPDS ziet haar klanten als partners en doet er alles aan om deze relatie te behouden en met succes voort te zetten. Net als Oracle Red Bull Racing zijn ze gedreven om te gaan voor het hoogst haalbare. Vele brainstormsessies met het team van PPDS hebben geleid tot een volledige invulling van de loyaliteitscampagne, van spelconcept en merchandise tot volledige visuele uitwerking. Wil je alvast in de juiste sfeer komen? Check de promovideo, waarin het DNA van PPDS & Oracle Red Bull Racing samenkomt.

Laten we samenwerken aan jouw toekomst. Neem contact op.

Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix 2022

PPDS is een internationale speler en alle Europese partners konden meedoen met de challenge. De ultieme prijs? Tickets voor de Grand Prix op Zandvoort & Monza met zelfs exclusieve toegang tot de Oracle Red Bull Racing Paddock Club! Een volledig verzorgde ervaring met als hoogtepunt de race op zondag. Genoeg reden voor Raymond, Kelly, Dennis & Dennis om in aanloop naar de Grand Prix een paar dagen te vertoeven in Zandvoort aan Zee. Dit keer niet voor een strandvakantie; start your engines.

Lights out and away we go!

Het absolute hoogtepunt van onze samenwerking met PPDS was de shoot op het Circuit van Zandvoort voorafgaand aan de Formula 1 Heineken Grand Prix waar de LED Wall bestaande uit Philips L-Line 9000 series werd opgebouwd in de Paddock Club.

Formule 1-teams zijn met 22 races op de kalender veel onderweg en hebben weinig tijd om elk weekend alles op te bouwen om op vrijdag de eerste vrije trainingen te rijden. Voor de ontvangstruimte in de Paddock Club is het dus van belang dat het Hospitality team een indrukwekkende LED Wall heeft die kwalitatief hoogwaardig beeld heeft, makkelijk te vervoeren en snel op te bouwen is. Wij hebben met eigen ogen kunnen zien hoe snel dat gaat! Laten we zeggen dat de pitcrew van Oracle Red Bull Racing niet de enige is die keihard werkt voor een top resultaat

Een video case study is de perfecte manier om te laten zien hoe de samenwerking met PPDS en de producten van Philips de oplossing vormen voor Oracle Red Bull Racing. Nieuwe partners zien en horen wat de meerwaarde is van een samenwerking met PPDS, zoals Team Principal Christian Horner onderstreept: “The emphasis on teamwork, partnership and innovation, and the entrepreneurial and agile ways of working at PPDS made them the ideal partner for us."

Wave the chequered flag

Met de video case study hebben we de loyaliteitscampagne voor 2022 afgesloten. Uit de statistieken en reacties van de partners van PPDS is gebleken dat deze campagne heeft bijgedragen aan de doelstelling en een positief gevoel richting PPDS. Ben je benieuwd hoe de loyaliteit en relaties met je klanten kan verberteren of in welke vorm een campagne aansluit bij jouw doelstelling? Neem gerust contact met ons op, we denken graag met je mee.

De rol van PPDS als ‘exclusive Digital Display Supplier’ en ‘Official Innovation Partner’ is verlengd voor de wereldkampioenschappen voor 2023 en 2024, dus we staan al in de startblokken om de loyaliteitscampagne verder te ontwikkelen voor het nieuwe seizoen met de uitbreiding naar de Amerikaanse markt.

 

Contact

We horen graag van je

Raymond

Strategy Director en mede-oprichter

Stuur ons een berichtje

Je kan ons ook bellen: 074 76 20 200, graag zelfs!