Sollicteren? Ga voor vacatures of stageplekken naar onze vacature pagina en laat je reactie achter, zo kunnen we je net iets sneller uitnodigen.

Axero
Driven by cars

Klant
Axero

Onze rol
Strategisch marketingplan
Naamcreatie & rebranding
Website implementatie

Deliverables
Huisstijl
Website

Datum
Q3 2018

Autobedrijf Beernink & de Bekker was dankzij een interne reorganisatie toe aan een nieuwe naam en positionering. Voor de invulling van dit strategische vraagstuk benaderden ze ons.

Na een gezamenlijk positioneringstraject gaan ze vol gas verder onder de naam Axero. Een nieuwe identiteit, scherpe positionering én daarnaast een nieuwe locatie.

Rebranding

Beernink & de Bekker is al lange tijd een welbekende naam in Enschede en omstreken.

Maar de naam paste niet meer bij de ambitie om internationaal te kunnen groeien. Naast strategische sessies hebben we ook, samen met een kernteam, een aantal creatieve sessies gehad. Het resultaat van deze naamcreatie-sessies was uiteindelijk de nieuwe merknaam Axero.

Driven by cars

Bij een nieuwe merknaam hoort vanzelfsprekend een nieuwe visuele identiteit.

Voor Axero ontworpen we een merkconcept met een krachtig logo met een herkenbaar beeldmerk. Daarnaast gaven we het nieuwe merk lading, getoetst aan de resultaten van de strategische en creatieve sessies, met de krachtige pay-off: 'Driven by cars'.

Laten we samenwerken aan jouw toekomst. Neem contact op.

Website

Eén van de middelen die we gerealiseerd hebben is de nieuwe website.

De oude, informatieve, website is vervangen door een frisse en moderne website met daarin een webshop. Het concept van een webwinkel is in de international trading & remarketing branche nog niet eerder gedaan. Daarmee is Axero in één klap weer koploper in de B2B markt. Daarnaast zijn er verschillende communicatiemiddelen vormgegeven: werkkleding, doppers, tasjes, pennen, visitekaartjes en nog veel meer.

Lancering

Het kernteam van Beernink & de Bekker wist als enige binnen de organisatie wat de nieuwe naam zou worden.

Om Axero aan het personeel te presenteren bedachten en realiseerden we een interne lancering. Hiervoor maakten wij een animatie welke de transitie laat zien van de oude naam naar het nieuwe Axero.

Naast intern moest Axero ook extern uitgedragen worden. Een week voor de interne lancering zijn we met een externe teasercampagne gestart waarbij we alvast meldden dat er "iets" aankwam.

Via een banner- en socialcampagne media werd de target-audience geleid naar een door ons gerealiseerde landingspagina. Na de externe lancering ging deze over in een online activatiecampagne waarin we vertellen dat Beernink & de Bekker verder gaat als Axero.

Contact

We horen graag van je

Raymond

Strategy Director en mede-oprichter

Stuur ons een berichtje

Je kan ons ook bellen: +31 (0)74 76 20 200, graag zelfs!