Sollicteren? Ga voor vacatures of stageplekken naar onze vacature pagina en laat je reactie achter, zo kunnen we je net iets sneller uitnodigen.

Nieuwe website Lapaire Autospa

Klant
Lapaire Autospa

Onze rol
Strategie
Website
Design

Deliverables
Website
Flyer
Social content

Datum
Maart 2023

Als echte autoliefhebber laat je je bolide natuurlijk verwennen bij Lapaire Autospa! Dé spa waar échte autoliefhebbers hun passie volgen en alles op alles zetten om hun klanten met ongekende perfectie en vakmanschap te bedienen op gebied van car detailing.

“Passie, perfectie en vakmanschap” was dan ook precies de bewoording die de ondernemers Matthis Lapaire en Robert Westerman gebruikten om te omschrijven wat ze wilden terugzien in hun website waarvoor ze bij ons aanklopten.

De diensten die zij hun klanten aanbieden zijn in de ‘wereld’ van car detailing uitzonderlijk te noemen. De gedrevenheid en kwaliteit van hun werk moest weerspiegeld worden in hun website en de doelgroep uiteraard op dezelfde wijze aanspreken en raken.

De klantreissessie!

Om te voldoen aan de wensen van Lapaire heeft ons team een sessie georganiseerd om de zogenaamde klantreis te definiëren. Tijdens deze sessie brengen we onder andere in kaart wat de drijvende kracht en kernwaarden van Lapaire zijn en hoe zij zich willen profileren. Daarnaast bepalen we samen de specifieke doelgroep. Hieruit ontstaat een klant model dat als leidraad gaat dienen voor alle marketinguitingen, zoals dus ook de website.

Ook samen jouw klantreisessie doorlopen? Neem contact op!

Laten we samenwerken aan jouw toekomst. Neem contact op.

Het design

Het webdesign, dat op basis van het klantreismodel tot stand is gekomen, werd goed ontvangen en kon na enkele laatste puntjes op de i gebouwd worden. Al snel kwam tijdens onze sessie naar boven dat persoonlijke passie en gedrevenheid een grote rol spelen bij deze ondernemers en hun team. De nieuwe website laat dit aspect in tekst en beeld duidelijk naar voren komen.

“De benzine en olie stromen door de aderen van de heren en ondanks hun verschillende ervaringen en achtergronden is er een hechte vriendschap ontstaan.”

Het eindresultaat

Voor velen van ons zijn exclusieve, dure auto’s natuurlijk dankbare objecten voor fotografie. De unieke beelden zijn geschoten door de huisfotograaf van Lapaire die zijn passie als autoliefhebber heeft vertaald in unieke en ‘eigen’ content voor de website.

Het eindresultaat mag er wat ons betreft zijn en stiekem zijn we best trots dat we als autoliefhebbers hebben mogen werken aan dit project! 

Bekijk de nieuwe website van Lapaire Autospa hier!

Van on- naar offline

De lancering van de nieuwe website is nog maar de start, want de uitbreiding van de huisstijl zal terugkomen in alle marketinguitingen. Daarbij draait het naast de look van de corporate identity van Lapaire uiteraard ook om de feel, letterlijk. Zo hebben we voor de IAMS (International Amsterdam Motor Show) speciale flyers ontworpen die er niet alleen strak uitzien, maar ook luxe en stijlvol aanvoelen door te kiezen voor hoogstaande materialen en verfijnde afwerking qua drukwerk.

Benieuwd naar hoe het was op de beurs? Bekijk onze reel!

Social content

Onze samenwerking met Lapaire stopt hier niet. Sinds de lancering van de nieuwe website staat ons team van designers klaar om de social mediakanalen van Lapaire te voorzien van relevante, strakke uitingen om hun online bereik te vergroten. 

Contact

We horen graag van je

Raymond

Strategy Director en mede-oprichter

Stuur ons een berichtje

Je kan ons ook bellen: 074 76 20 200, graag zelfs!