Sollicteren? Ga voor vacatures of stageplekken naar onze vacature pagina en laat je reactie achter, zo kunnen we je net iets sneller uitnodigen.

Philips X-Line ISE 2020

Klant
Philips

Onze rol
3D Animatie
Motion design
Graphic design

Deliverable
Productvideo

Datum
Q1 2020

Vorig jaar bezochten we de ISE, Integrated Systems Europe, ‘s werelds grootste Professional AV and System Integration beurs. Dat deden we niet zomaar: veel van onze klanten en partners staan op deze beurs en het is altijd een mooi moment om elkaar weer even te spreken.

Uiteraard nemen we dan ook vooral even een kijkje bij de stands waar onze producties zijn te bewonderen, waaronder de Philips X-Line productfilm, speciaal ontwikkeld voor de X-Line videowall.

Philips X-Line in het kort

Geschikt voor statische en bewegende content, ProWhite technologie, 4K videowall met extreem smalle randen: dit zijn de unique selling points van de Philips X-Line die voor zowel de bezoekers van ISE 2020 als de online bezoekers van de website relevant zijn en de basis vormen voor de video.

Met de Philips X-Line heb je de mogelijkheid om jouw vergaderruimte optimaal in te richten en je afspraken soepel te laten verlopen. Door de video op te bouwen in 3D is het mogelijk om de schaalbaarheid en de verschillende toepassingen van het product op een korte manier goed uit te leggen.

Positionering & content

De Philips X-Line is met name voor de corporate doelgroep een interessant product.

Vanwege de smalle randen en het scherpe contrastis het mogelijk om een videowall samen te stellen waarmee iedereen in de vergaderruimte of aula de content op het scherm goed kan bekijken en lezen. De positionering van het product is relevant voor wat we laten zien op het scherm: tabellen, grafieken en staafdiagrammen. Content die de doelgroep aanspreekt en ze herkennen uit hun dagelijkse leven.

Laten we samenwerken aan jouw toekomst. Neem contact op.

Animeren in 4K

Op de beurs is de video getoond op een 3 x 3 X-Line videowall in 4K.

Een videowall die je ook terugziet in de video: X-Line inception! Een 4K video die ons motion team zo heeft opgezet dat er op het laatste moment nog wijzigingen konden worden doorgevoerd. Ideaal voor wanneer een video geproduceerd mag worden in een kort tijdsbestek met een strakke deadline.

Beurzen in de toekomst

Een video ontwikkelen voor zowel een beurs als online gebruik is iets wat we momenteel steeds minder zien.

De behoefte is veranderd. Corona zorgt voor inventiviteit, zoals we hebben gezien met live registraties & online business events. Toch denken we nog graag terug aan de vele beurzen en mooie content zoals we voor 2020 gewend waren.

Contact

We horen graag van je

Raymond

Strategy Director en mede-oprichter

Stuur ons een berichtje

Je kan ons ook bellen: +31 (0)74 76 20 200, graag zelfs!