Sollicteren? Ga voor vacatures of stageplekken naar onze vacature pagina en laat je reactie achter, zo kunnen we je net iets sneller uitnodigen.

Axero bedrijfsfilm

Klant
Axero

Onze rol
Motion design
3D animatie
Concepting

Deliverable
Bedrijfsfilm

Datum
Q2 2021

Een tijd geleden was Axero vanwege een interne reorganisatie toe aan een nieuwe naam en positionering. Hoe we dit strategische traject hebben ingevuld lees je hier.

Na dit traject wilde Axero de sterke positionering binnen de automotivehandel branche verder aanscherpen: dit maal met een bedrijfsfilm.

Kennis maken met Axero

Axero zocht tevens een vlot middel om de potentiële klant kennis te laten maken met het bedrijf. Een digitaal visitekaartje.

Punten zoals: bedrijfscultuur, omvang en (afzonderlijke) diensten waren van groot belang en mochten nadrukkelijk naar voren komen. Een film is het medium om een uitgebreid proces en veel informatie op een heldere en overzichtelijke wijze te presenteren. Door het efficiënte preproductieproces hebben wij in nauwe samenwerking met Axero de bedrijfsfilm in korte tijd kunnen realiseren.

Van A tot Z

Op basis van de doelstellingen van de video hebben we een script uitgewerkt waarin alle belangrijke onderdelen goed naar voren komen.

We hebben een voice-over tekst opgesteld en zijn op zoek gegaan naar de juiste voice-over die past bij het karakter van Axero. In een dag hebben we alle aspecten in beeld gebracht. Het houdt natuurlijk niet op bij de oplevering van de video, we denken mee over de lancering op de relevante kanalen: op social media en via de nieuwsbrief.

Laten we samenwerken aan jouw toekomst. Neem contact op.

Juiste inzetbaarheid

Een sterke bedrijfsfilm wordt pas écht krachtig wanneer deze op de juiste manier wordt ingezet. In aanloop van de lancering hebben wij daarom middels een teaser op verschillende social kanalen en in de nieuwsbrief de bedrijfsfilm aangekondigd.

Wat heeft deze bewegende content gedaan op de social mediakanalen van Axero ten opzichte van de statische posts? Check de cijfers hieronder!

De kracht van video

De inzet van video ten opzichte van statische content was al meerdere malen onderzocht en bewijst effectiever te zijn.

Door de teaser op social media en in de nieuwsbrief te verwerken hebben we meer bezoekers naar de website geleid. Na het plaatsen van de video is het aantal bezoekers op die pagina meer dan verdubbeld! 30% van de bezoekers is na het bekijken van de video nog verder gaan kijken op Axero.nl.

Contact

We horen graag van je

Raymond

Strategy Director en mede-oprichter

Stuur ons een berichtje

Je kan ons ook bellen: +31 (0)74 76 20 200, graag zelfs!