Sollicteren? Ga voor vacatures of stageplekken naar onze vacature pagina en laat je reactie achter, zo kunnen we je net iets sneller uitnodigen.

Zomerse sferen met de Harman Kardon Citation 200

Klant
Harman Kardon

Onze rol
Art Direction
Motion Design

Deliverable
Productvideo

Datum
Q4 2020

Harman Kardon heeft onlangs de Citation 200 toegevoegd aan de line-up van speakers. De Citation-serie bestaat uit premium producten met sublieme audiokwaliteit, een strak design, perfect geluid en geavanceerde technologieƫn.

Daarnaast is elke speaker voorzien van Google Assistent. Waar de meeste Citation producten gemaakt zijn voor binnenshuis, is Citation 200 de eerste speaker in de serie die zowel indoor als outdoor te gebruiken is.

Onze uitdaging

Deze animatiefilm maakt deel uit van een aantal lifestyle productvideoā€™s die wij reeds hebben gemaakt voor deze Citation-serie.

Om het product te introduceren en promoten is ons gevraagd een animatie te maken die het premium gevoel Ć©n verschillende functionaliteiten verduidelijkt. De belangrijkste en meest onderscheidende features van dit product zijn de draagbaarheid en waterbestendigheid. Deze kenmerken hebben we als uitgangspunt voor het concept ingezet. Neem de Citation 200 mee waar je wilt!

Concepting

Na een korte brainstormsessie is het concept inclusief storyboard uitgewerkt en getoetst. Om eenheid te creƫren in de productgroep, hebben we voor de Citation 200 de omgeving uitgewerkt in dezelfde stijl als voor de Citation MultiBeam 700 en Citation Oasis productvideo's.

Om de functionaliteiten zoals de draagbaarheid en waterbestendigheid van het product te verduidelijken, hebben we gekozen voor een 3D omgeving waarbij we zowel binnen- als buitenscĆØnes hebben ingezet. Met de muziek onderstrepen we het 'zomerse' gevoel dat we graag met de video willen uitdragen.

Laten we samenwerken aan jouw toekomst. Neem contact op.

Wereldwijde uitrol

Ook deze video wordt wereldwijd on- en offline ingezet.

Je kunt hem tegenkomen op fysieke displays met een interactief touchscreen in grote elektronicawinkels, op de officiƫle Harman Kardon website, Youtube of webshops van derden. Hiervoor zijn inmiddels al acht vertalingen opgeleverd.

Contact

We horen graag van je

Dimitri

Manager operations

Stuur ons een berichtje

Je kan ons ook bellen: +31 (0)74 76 20 200, graag zelfs!