Sollicteren? Ga voor vacatures of stageplekken naar onze vacature pagina en laat je reactie achter, zo kunnen we je net iets sneller uitnodigen.

Creating presentation technology

Klant
Predia

Onze rol
Strategie
Creatie

Deliverables
Strategie & branding
Wireframe & Web design
Playbook 
Key visual
Online assets
Huisstijl middelen

Datum
Q2 2022

Predia logo

De markt verandert continu, producten ontwikkelen zich en ook je concurrenten staan niet stil. Het is daarom goed om kritisch te bekijken hoe jouw merk zich positioneert. Voldoet dit nog steeds aan de vraag en is het onderscheidend vermogen groot genoeg?

Bij Predia ontstond de behoefte voor een redesign van het merk, getriggerd door hun ambitie om de Europese markt te veroveren. Een mooie uitdaging voor ons die start bij het bepalen van de strategie.

Positionering

Predia groeit en vanuit de ambitie om Europa aan te spreken en daarbij meerdere markten, zijn we van start gegaan met een herpositioneringstraject. Een goede positionering vormt de basis voor elke marketing strategische keuze die er wordt gemaakt.

Heb jij een goed beeld van de positionering van jouw bedrijf of merk? Om dit te kunnen bepalen, is het belangrijk om antwoord te geven op enkele fundamentele vragen, zoals wie is je doelgroep en wat is het onderscheidend vermogen van jouw product of merk? Predia biedt oplossingen op het gebied van presenteren, vergaderen, lesgeven en communiceren. Hun interactieve touchscreens, displays, oplaadkarren en accessoires zijn goed bekend in de markt.

Laten we samenwerken aan jouw toekomst. Neem contact op.

Let's get interactive!

Wij vertrekken vanuit de gedachte dat jij je doelgroep het beste kent. Predia heeft als onderdeel van de Odin Groep al jarenlange ervaring in de audiovisuele branche.

Tijdens een interactieve, strategische sessie met een groot deel van het marketing- en sales team zijn we samen dieper ingegaan op de doelgroep en USP’s van Predia. Door hun expertise kennen ze hun doelgroep door en door. Door middel van een archetypische benadering hebben we samen met het team de positionering en branding voor Europa bepaald, door juist die vragen te stellen waardoor je net even vanuit een ander perspectief naar je dagelijkse bezigheden kijkt. Een interactieve sessie vormt de sleutel tot de juiste richting om voor verschillende verticale markten de juiste positionering te bepalen.

Een strategische sessie als deze zorgt voor veel energie en enthousiasme en dan is het aan ons om de herpositionering vorm te geven. Daarbij is het van belang om te vertrekken vanuit een heldere definitie. Al snel werd ons duidelijk dat Predia meer is dan een fabrikant. Predia is een producent van presentatie technologie. Deze definitie heeft de basis gevormd voor de nieuwe huisstijl en de branding campagne.

Stem af op je doelgroep

En daar stopte het niet, want een nieuwe huisstijl mag gezien worden! Predia is een krachtig, open en benaderbaar merk en dat zie je terug in de website en de campagne concepten.

De positionering en branding en de behoeften van de doelgroep hebben we meegenomen in het bepalen van de structuur van de website en het webdesign. In samenwerking met Limesquare is deze strategie en het webdesign tot leven gekomen op www.predia.nl 

Door te starten vanuit een duidelijke key visual met bijbehorende stijlelementen is het mogelijk om elementen uit de gehele marketing mix uit te werken. Het zorgt ervoor dat jouw merk een sterke en heldere uitstraling krijgt en het draagt bij aan de professionaliteit. 

Laten we samenwerken aan jouw toekomst. Neem contact op.

Show it

Waarom zou je alles vertellen, wanneer je het ook kan laten zien? In de unieke 3D Predia wereld zie je wat Predia kan bieden op het gebied van presentatie technologie en door middel van iconen laten we zien welke functionaliteiten en brede range van mogelijkheden Predia aanbiedt. Een veelzijdig en duidelijk vertrekpunt om te ontdekken waar dit merk voor staat.

Samen met het enthousiaste team van Predia hebben we een strategie in kaart gebracht voor de lange termijn. Vooruitkijken door middel van een strategische positionering zorgt ervoor dat je snel kan anticiperen op veranderingen in de markt. Met de lancering van de nieuwe huisstijl, campagne en website is Predia klaar om de Europese markt te veroveren. Het startschot is gegeven en wij zullen jullie de komende tijd via onze social media op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen van dit mooie merk!

Contact

We horen graag van je

Raymond

Strategy Director en mede-oprichter

Stuur ons een berichtje

Je kan ons ook bellen: 074 76 20 200, graag zelfs!