Sollicteren? Ga voor vacatures of stageplekken naar onze vacature pagina en laat je reactie achter, zo kunnen we je net iets sneller uitnodigen.

Jeffrey Spalburg muziekvideo Baas

Klant
Jeffrey Spalburg

Onze rol
Muziek video
2D Animatie
3D Animatie

Deliverable
Muziekvideo

Datum
Q1 2019

De oorspronkelijk uit Hengelo afkomstige, stand-up comedian/artiest Jeffrey Spalburg, heeft ons gevraagd om de muziekvideo van zijn nieuwe nummer ‘Baas’ te maken.

Jeffrey is tekst schrijver voor Jorgen Raymann, bekend van de hit Hengelo-o-o en ambassadeur van AlienTrick. Vanzelfsprekend maakte we dus samen een 'bazen' video!

Plan van aanpak

Na een gezamenlijke brainstormsessie zijn wij direct aan het werk gegaan met het concept.

De basis van het nummer is dat de man altijd denkt/zegt dat hij de baas is thuis, terwijl de vrouw eigenlijk de broek aan heeft. Om deze ‘droom wereld’ waar mannen zich in bevinden op een leuke manier visueel te maken hebben wij ervoor gekozen om zijn woorden en acties te versterken met hand-getekende illustraties.

Laten we samenwerken aan jouw toekomst. Neem contact op.

Resultaat

Jeffrey heeft ons tijdens elk stadium van het project erg vrij gelaten, om hem toch zo goed mogelijk een idee te geven van het eindresultaat hebben wij extra aandacht besteed aan de conceptfase.

Styleframes, storyboards, moodboard een uitgebreide repetitie tot uiteindelijk de filmdag waarop alles samenviel.

In het uitvoerig post-proces hebben we 2- en 3D animaties toegevoegd en de video afgemonteerd. Het eindresultaat: een 'bazen' muziekvideo. Met stip op 1 in de hitlijsten!

Contact

We horen graag van je

Raymond

Strategy Director en mede-oprichter

Stuur ons een berichtje

Je kan ons ook bellen: +31 (0)74 76 20 200, graag zelfs!