Sollicteren? Ga voor vacatures of stageplekken naar onze vacature pagina en laat je reactie achter, zo kunnen we je net iets sneller uitnodigen.

IamFluidics positionering en rebranding

Klant
IamFluidics

Onze rol
Strategie
Positionering
Branding

Deliverables
Website
Fotografie
Briefpapier
Visitekaartjes
Presentaties
Brochure

Datum
Q4 2020

IamFluidics is begonnen als UT-spinoff in de microfluïdica en de ontwikkelingen gaan snel, zó snel dat het tijd was voor een duidelijke strategie en een nieuwe huisstijl met de focus op de verschillende markten en doelgroepen.

De uitwerking vind je terug in de nieuwe website, briefpapier, visitekaartjes én presentaties.

Microparticles are everywhere

IamFluidics is gespecialiseerd in het maken en manipuleren van minuscule vloeistofdruppels en ontwikkelde hiervoor een revolutionaire platformtechnologie: de in-air microfluidics technologie.

Hiermee is het mogelijk om op grote schaal kwalitatief hoogwaardige microdeeltjes te ontwikkelen. Ze worden gebruikt in vele toepassingen en industrieën, denk hierbij aan persoonlijke verzorging, life science, farmaceutische en biomedische producten.

Strategie & customer journey

Op basis van de doelen, ambities en kennis vanuit de markt hebben we tijdens een strategische sessie de merkidentiteit en positionering bepaald.

De technologie van IamFluidics wordt ingezet voor verschillende merken, ieder met zijn eigen markt, doelgroep en kenmerken. Het bepalen van de verschillende customer journeys vormde hierbij het uitgangspunt. We hebben dit vertaald naar een nieuwe visuele identiteit, pay-off en website. Daarnaast hebben we gekeken naar de merkarchitectuur waarmee IamFluidics de verschillende verticale markten zal aanspreken.

Laten we samenwerken aan jouw toekomst. Neem contact op.

Revolutionize microparticles

Een dergelijk traject starten vanuit een sterke strategische basis is essentieel.

Bij de ontwikkeling van elk communicatiemiddel beredeneer je vanuit de customer journey, waardoor jouw doelgroep zich aangesproken zal voelen en je je doel bereikt. Voor Iamfluidics hebben we een krachtig logo ontworpen met een helder en herkenbaar beeldmerk waarbij de microdeeltjes een hoofdrol spelen. We geven het merk lading met de ambitieuze pay-off ‘Revolutionize microparticles’. Dit hebben we doorgevoerd in een nieuwe, heldere huisstijl.

Rebranding

De nieuwe strategie en huisstijl komen goed naar voren in de frisse, moderne en gebruiksvriendelijke website die we voor IamFluidics hebben ontwikkeld.

Niet alleen de website heeft een update gehad. De nieuwe, frisse stijl vind je ook terug in de visitekaartjes, het briefpapier, powerpoint presentaties, fotografie en de SenSphere brochure.

Contact

We horen graag van je

Raymond

Strategy Director en mede-oprichter

Stuur ons een berichtje

Je kan ons ook bellen: +31 (0)74 76 20 200, graag zelfs!