Sollicteren? Ga voor vacatures of stageplekken naar onze vacature pagina en laat je reactie achter, zo kunnen we je net iets sneller uitnodigen.

Veld Koeltechniek

Klant
Veld Koeltechniek

Onze rol
Website
Maatwerk software

Deliverables
Website
Software

Datum
September 2018

Al meer dan vijftig jaar is Veld dé dienstverlener in koudetechnische oplossingen. Veld is actief in de industriële sector, maar ook de horeca of bij retailbedrijven; van koelinstallaties in fabrieken tot de koelcellen in de Kiosk op het station.

Dit familiebedrijf heeft innovatie hoog in het vaandel, vandaar dat het tijd werd voor een nieuwe website, met als klap op de vuurpijl een gloednieuwe webshop.

Nieuwe website en webshop op maat

De oude website was vooral gericht om de bezoeker zoveel mogelijk informatie te geven. Onze uitdaging lag in het overzichtelijk maken en sorteren van de informatie.

Dit hebben we op twee manieren gedaan: door een nieuwe website te bouwen, en een webshop te maken. De website heeft een fijne, frisse uitstraling gekregen. Veld had weinig contact met de eindgebruikers en wilde hun doelgroep beter leren kennen, waardoor zij zichzelf ook blijvend kunnen ontwikkelen. Via deze weg heeft Veld direct contact met hun klanten.

PIM (Product Informatie Management) Systeem

Deze webshop werkt anders dan een ‘gewoon’ webshop CMS. Omdat de hoeveelheid informatie zo groot is, en daarmee het risico op een traag werkend systeem ook, hebben we de keuze gemaakt om te werken met een PIM systeem.

PIM is een softwareapplicatie waarmee alle beschikbare informatie over producten (dus ook de koppelingen tussen producten, reserveonderdelen en brochures) overzichtelijk gemaakt worden. Doordat we dit systeem gebruiken, blijft de webshop zijn snelle werking houden. We hebben een webshop gebouwd met veel maatwerk erin. Dat is best een uitdaging, maar het zorgt er wel voor dat de webshop precies goed functioneert voor de klant. Het maatwerk is er vooral op gericht om de processen van Veld te kunnen ondersteunen.

Laten we samenwerken aan jouw toekomst. Neem contact op.

Virtual Reality mogelijkheden

We kijken graag naar hoe we het werk nóg efficiënter kunnen laten verlopen. Daarom zijn we, samen met Veld, aan het onderzoeken of we nieuwe interactieve technologie in kunnen zetten.

Zo zijn we aan het kijken of we door middel van VR (Virtual Reality) keukens virtueel kunnen inrichten met koelsystemen voordat ze werkelijk geplaatst worden. Klanten kunnen precies zien welk apparaat waar geplaatst wordt, zodat eventuele herinrichting naderhand niet nodig is. Dat scheelt enorm in de kosten!

Resultaat

We zitten met Veld in een continu proces en kijken steeds waar we kunnen helpen, of dat nu op strategisch, technologisch of vormgeving niveau is.

Uiteindelijk hebben we niet alleen een website en webshop opgeleverd, maar vooral een langdurige relatie met de klant opgebouwd waar we trots op zijn!

Contact

We horen graag van je

Arne

Managing director

Stuur ons een berichtje

Je kan ons ook bellen: 074 76 20 200, graag zelfs!