Sollicteren? Ga voor vacatures of stageplekken naar onze vacature pagina en laat je reactie achter, zo kunnen we je net iets sneller uitnodigen.

Mark Levinson - N⁰5909 Headphones

Klant
Harman

Onze rol
Concept
Motion graphics
3D Animatie
Sound design

Deliverable
Productvideo

Datum
Q2 2023

We hebben een nieuw merk in ons portfolio, en wat voor een! Mark Levinson is het merk voor de audiofielen onder ons. Voor de experts op het gebied van consumer audio zal dit geen onbekend merk zijn. Uitstekend geluid, dat is waar ze naar streven bij Mark Levinson. De producten van Mark Levinson leveren een helder geluid waardoor je elke noot, elke ademhaling van de artiest van jouw favoriete track niet alleen hoort maar ook voelt.

Onlangs lanceerde dit Amerikaanse high-end audio merk de Mark Levinson N°5909, de eerste headphone in hun product range. Aan ons de vraag om een productvideo te produceren die inspireert én de doelgroep aanspreekt. Met een doelgroep die streeft naar ultieme geluidservaring ligt de lat hoog. 

De details

Hoe kunnen we details zoals hoge geluidskwaliteit, luxueus draagcomfort, kwalitatieve materialen en de beste prestaties het beste in beeld brengen? We streven ernaar deze kenmerken te communiceren naar een doelgroep bestaande uit welvarende consumenten, muziekliefhebbers en audiofielen. Het draait dus niet alleen om het uiterlijk en de geluidskwaliteit van de hoofdtelefoon. De doelgroep van de Mark Levinson N°5909 headphone wil meer weten over de details van het product.

Gelukkig heeft ons team door de jarenlange samenwerking met Harman, moederorganisatie van Mark Levinson, aardig wat ervaring opgedaan waardoor de technische specificaties geen geheimen meer voor ons hebben. Vergeleken met de gemiddelde consument heeft de doelgroep van Mark Levinson echt verstand van audio en dit zie je terug in de video.

Inspireren met mooie beelden en animaties

In de conceptfase hebben we ervoor gekozen te inspireren met mooie beelden en animaties, maar ook voldoende aandacht te besteden aan de technische kant van het product. In 3D laten we het product en de onderdelen zien die zorgen voor dat herkenbare, kwalitatieve geluid dat men van Mark Levinson gewend is. Alle USP’s zijn gericht op de hoge kwaliteit: Reference quality sound, High resolution connectivity en Crystal clear phone calls. Deze USP’s vragen om close-ups en een exploded view van het product waar de details zichtbaar zijn die spreken tot de verbeelding.

Laten we samenwerken aan jouw toekomst. Neem contact op.

Lifestyle beelden

Voor de ultieme herkenning van de doelgroep hebben we in deze productvideo gebruik kunnen maken van lifestyle beelden die het uitgangspunt vormden van deze video. Voor ons de uitdaging om de 3D animatie qua look & feel naadloos aan te laten sluiten. En dat is gelukt! Door de omgevingen, de belichting en de schaduwen van de verschillende scènes na te bootsen, heb je als kijker het gevoel naar één en dezelfde productie te kijken. Alsof de hoofdtelefoon daadwerkelijk in de keuken, buiten aan zee of op de oprit zweeft.

Snel schakelen

We werken al jaren samen met de Luxury Audio divisie van Harman en dat zien we terug in het proces. Door het snelle schakelen over de continue updates is de productie van de video snel en soepel verlopen. Ben je benieuwd naar welke productvideo’s we nog meer hebben gemaakt voor Harman? Lees dan de case over de JBL Endurance Peak 3 of Harman Kardon Onyx 7.

Contact

We horen graag van je

Dimitri

Manager operations

Stuur ons een berichtje

Je kan ons ook bellen: +31 (0)74 76 20 200, graag zelfs!