Sollicteren? Ga voor vacatures of stageplekken naar onze vacature pagina en laat je reactie achter, zo kunnen we je net iets sneller uitnodigen.

Harman Kardon Onyx Studio 7

Klant
Harman Kardon

Onze rol
Productvideo

Deliverable
Productvideo

Datum
Januari 2021

De grootste uitdaging van online video? De kijker geboeid houden zodat ze niet verder scrollen voor jouw video is afgelopen.

Voor de productvideo van de nieuwe Harman Kardon Onyx Studio 7 zijn we op zoek gegaan naar de juiste balans tussen de onthulling van de speaker én de opbouw die online werkt. De tijdslimiet was duidelijk: we hadden 45 seconden. Start the clock!

Waarom online video?

Allereerst gaan we terug naar de basics: waarom moet een merk kiezen voor online video?

Online video heeft de kracht om emotionele binding te creëren zoals TV commercials, maar online is het mogelijk om je doelgroep te targeten, data te verzamelen én interactie aan te gaan. Daarbij is de concurrentie hoog, veel merken zien de internetgebruiker als consument en potentiële klant. Extra belangrijk dus dat naast de juiste targeting je content eruit springt!

Stand out in the crowd

De Harman Kardon Onyx Studio speaker is onlangs gelanceerd in een zevende editie. Wederom met hoge audiokwaliteit en een iconisch ontwerp.

Om op te vallen tussen de andere online video’s is het van belang om naast de belangrijkste kenmerken van de speaker de kijker ook emotioneel aan te spreken en te inspireren. Dit doen we door een unieke abstracte wereld te creëren waarin de speaker wordt onthuld en opgebouwd, waarbij de productnaam het thema onthuld: Onyx (edelsteen). Het thema vormt de bouwstenen voor de rest van de video waarin we de speaker opbouwen, onthullen en koppelen aan de juiste kenmerken waardoor de juiste balans tussen technologie, informatie en inspirerende beelden ontstaat.

Laten we samenwerken aan jouw toekomst. Neem contact op.

Beeld vs. audio

Video bestaat natuurlijk niet alleen uit beeld: audio speelt een sleutelrol in het aangaan van de emotionele binding.

Door de muziek verbinden we de abstracte wereld met de echte wereld, waar de speaker een plaats krijgt in de woonkamer, misschien wel jouw woonkamer! De juiste balans tussen beeld en audio is natuurlijk een ongoing process. We starten hiervoor met een animatic waarbij de 3D motion designer en sound designer voor de perfecte match gaan.

Finish line

And we did it! We zijn zelfs ruim binnen de 45 seconden gebleven.

Het resultaat is een inspirerende productvideo die je een kijkje geeft in de technologie die is gebruikt voor de speaker, je laat weten waarom jij hem wil hebben én waar die in jouw huis past. We hebben de video opgeleverd in het Engels, Frans en Duits dus we zullen zien of je de video tijdens het online shoppen of scrollen door je social feed voorbij ziet komen.

Contact

we horen graag van je

Kelly

Project manager

Stuur ons een berichtje

Je kan ons ook bellen: 074 76 20 200, graag zelfs!