Sollicteren? Ga voor vacatures of stageplekken naar onze vacature pagina en laat je reactie achter, zo kunnen we je net iets sneller uitnodigen.

Group 2000 bedrijfsfilm

Klant
Group 2000

Onze rol
Bedrijfsfilm

Deliverable
Bedrijfsfilm

Datum
Q1 2019

Voor het benaderen van potentiële klanten bedachten wij samen met Groep 2000 een luxe brochure voorzien van videocontent.

De bedrijfsfilm, die wij speciaal voor deze brochure creëerden, is ook ingezet in ander communicatiekanalen waaronder YouTube en de Groep 2000 website.

Uitdaging

De uitdaging van deze bedrijfsfilm was om de visie, diensten en producten van Group 2000 in een pakkende film te laten zien.

Het doel van de film is dat deze een bevestiging is voor de potentiële klant, zodat hij wordt getriggerd om naar de website te gaan en contact op te nemen.

Aanpak

Na goedkeuring van ons script in combinatie met enkele styleframes zijn we een uitgebreid pre-productie ingegaan.

Door het creëren van definitieve styleframes voor elke scène en een animatic voor de flow en timing van het project bleven we ruim binnen de deadline. De uiteindelijke oplevering is in één keer goedgekeurd en Group 2000 was dan ook uitermate tevreden met het eindresultaat. Het resultaat spreekt voor zich!

Laten we samenwerken aan jouw toekomst. Neem contact op.

Contact

We horen graag van je

Raymond

Strategy Director en mede-oprichter

Stuur ons een berichtje

Je kan ons ook bellen: +31 (0)74 76 20 200, graag zelfs!