Sollicteren? Ga voor vacatures of stageplekken naar onze vacature pagina en laat je reactie achter, zo kunnen we je net iets sneller uitnodigen.

JBL Quantum TWS Air

Klant
Harman

Onze rol
Concepting
3D animatie
Motion graphics
Sound design

Deliverables
Product video
3D stills

Datum
Maart 2023

JBL Quantum Logo

Soms komt het voor dat de doelgroep van een product perfect overeenkomt met ons eigen team. Zo ook voor de JBL Quantum TWS Air, speciale draadloze gaming oordoppen, ontwikkeld voor gamers in de leeftijd van 15 tot 25 jaar. De passie & skills van ons team komen samen in deze nieuwe productvideo.

In drie jaar heeft JBL een indrukwekkende gaming productlijn opgezet met JBL Quantum en de ontwikkelingen blijven komen. De JBL Quantum TWS Air is het nieuwste product, waarbij je tegelijkertijd draadloos kan verbinden met je favoriete game console én telefoon. Benieuwd naar een eerdere samenwerking voor JBL Quantum? Lees er meer over in onze case over de How to videos.

Sound is survival

JBL Quantum heeft als submerk een eigen unieke branding, volledig afgestemd op de doelgroep.

Deze bevat futuristische en technische elementen die perfect aansluiten bij het concept wat ons team voor ogen had voor de productvideo van de JBL Quantum TWS Air. Een donkere, mysterieuze omgeving, industriële vibe en strakke belichting om de unique selling points en het product centraal te stellen. In elk shot gaat de aandacht uit naar de oordoppen, zij zijn de hero van deze video en worden daarom sterk uitgelicht.

Laten we samenwerken aan jouw toekomst. Neem contact op.

Keep up

Het tempo in deze productvideo ligt hoger dan gemiddeld en dat is een bewuste keuze.

Zo houden we de aandacht van de kijker vast: de gamer die gewend is om snel te schakelen en een goede focus heeft. De unique selling points van het product, zoals JBL Surround™, JBL Dual Source en Ambient Aware & Talkthru, flitsen voorbij op de ritmische track.

Dare to dive in

Elke doelstelling, fase in de customer journey en ieder platform vraagt om een andere opzet van de productvideo. Vandaar dat we hem in verschillende lengtes en beeldverhoudingen hebben ontwikkeld, zodat de video zowel op YouTube als op Instagram perfect uitkomt. Onze motion designers hebben een echte passie voor gamen en dat maakt deze video voor ons extra tof. Op naar de volgende JBL Quantum productie.

Contact

We horen graag van je

Dimitri

Manager operations

Stuur ons een berichtje

Je kan ons ook bellen: 074 76 20 200, graag zelfs!