Sollicteren? Ga voor vacatures of stageplekken naar onze vacature pagina en laat je reactie achter, zo kunnen we je net iets sneller uitnodigen.

ROSEN Digital Robot Host interactieve presentatie

Klant
ROSEN

Onze rol
Software & App
Marketing Communication
Motion

Deliverable
Software

Datum
Q2 2019

Begin oktober stond Rosen op de International Pipeline Conference in Calgary (Canada). Rosen wilde op deze beurs opvallen tussen de andere stands.

Wij zijn gevraagd om een concept neer te zetten waarbij dit het geval zou zijn. En ook moesten de Rosen tools meer bekendheid krijgen. Wij hebben de oplossing gevonden in een digital host in de vorm van een 3D robot, waar alle Rosen tools inzitten.

Robot

Na een brainstormsessie samen met Rosen kwam het concept van een digital host in de vorm van een robot naar voren.

De robot heeft de functie van host en begeleid, triggert en animeert de bezoekers op de beursvloer. Voordat de reeds bestaande robot gebruikt kon worden, hebben wij hem als 3D model nagemaakt.

Daarna hebben we met Microsoft Kinect de bewegingen, een 19-tal scripts, opgenomen om de 3D robot te animeren en om er vervolgens filmpjes van te generen. Dit samen met een goede voice-over leverde dit al snel een geweldig resultaat op, een digital host die tegen je praat. Om de robot interactief te maken hebben we software ontwikkeld, ook op basis van Microsoft Kinect. Met de software wordt gedetecteerd of en waar een persoon in beeld staat. De Rosen robot reageert hierop door o.a. te vragen om dichter bij te komen, iemand te vermaken met een breakdance of iemand uit te zwaaien als hij of zij wegloopt.

Voor de installatie van dit project zijn we speciaal afgereisd naar Calgary in Canada om de installatie te realiseren en om zelf te ervaren hoe het geheel werkt tijdens de beurs.

Laten we samenwerken aan jouw toekomst. Neem contact op.

Contact

We horen graag van je

Raymond

Strategy Director en mede-oprichter

Stuur ons een berichtje

Je kan ons ook bellen: 074 76 20 200, graag zelfs!