Sollicteren? Ga voor vacatures of stageplekken naar onze vacature pagina en laat je reactie achter, zo kunnen we je net iets sneller uitnodigen.

JBL Endurance Peak 3

Klant
JBL

Onze rol
Script
Design
Video productie

Deliverables
Productvideo

Datum
Q3 2022

Vooraanstaand in duurzaamheid, de nieuwste oordopjes van JBL: Endurance Peak 3. Een in-ear design gemaakt om nooit pijn te doen en om nooit uit te vallen. De perfecte trainingspartner wanneer je een actieve levensstijl hebt. Draadloze oordopjes die jou bij kunnen houden… let’s go!

Voor deze sportieve Endurance Peak 3 oordopjes heeft JBL ons gevraagd om een productvideo te realiseren. Een productvideo die de functionaliteiten en het design van deze oordopjes op een unieke manier uitlichten. Wij hebben daardoor ervoor gekozen om voor de vormgeving een compleet nieuwe, eigen stijl te ontwerpen. Maar, die wel hand-in-hand gaat met de JBL brand guidelines.

Vormgeving

Urban outdoors

We hebben een grensverleggende stijl ontwikkeld: een frisse, kleurrijke omgeving met ruwe texturen en natuurlijke objecten. ‘Urban outdoors’ is geboren, het visuele jasje van deze gehele productvideo.

Alle scenes zijn opgebouwd uit betonnen blokken met eenvoudige, natuurlijke elementen zoals water, rotsblokken en houten takken. Ook zul je veel planten, grassen en ander groen terugzien.

Per scene is er gekozen voor een kleur(accent) en is hier de belichting op aangepast. De impressie die we hier meegeven is dat de oordopjes altijd in contact staan met de omgeving waarin jij je bevindt. En het fraaie is dat de functionaliteiten worden uitgebeeld met behulp van deze omgeving!

Het fontgebruik is speels en abstract, passend bij het hele sfeertje en alle teksten zijn volledig geïntegreerd in de video. Door het product in diverse scenes op de voorgrond te tonen en de teksten hierachter te animeren.

Animatie stijl

Tijdens de briefing hebben we twee kernwoorden meegekregen: ‘speels’ en ‘vloeiend’. Door middel van lichte en vloeiende bewegingen, van bijvoorbeeld de wind die door het gras waait, hebben we ervoor gezorgd dat de Endurance Peak 3 wereld tot leven komt. En dat hebben we niet alleen laten terugkomen in de omgevingen, nee de oordopjes hebben ook een hele eigen identiteit meegekregen. Geen levenloze objecten, maar ze zijn het speelse en levende middelpunt.

Laten we samenwerken aan jouw toekomst. Neem contact op.

Resultaat

Het belangrijkste is dat de branding van JBL herkenbaar blijft en dat alle functionaliteiten van het product zichtbaar en duidelijk zijn. Dat is gelukt! Het resultaat van dit project is hoe dan ook een toffe en unieke JBL-productvideo. En als kers op de taart: deze video staat los van alle andere JBL-producten, maar past perfect in de algehele JBL branding.

Succeeded!

Benieuwd naar een soortgelijke case? We hebben ook de productvideo voor de JBL Endurance Peak 2 gerealiseerd!

Contact

We horen graag van je

Raymond

Strategy Director en mede-oprichter

Stuur ons een berichtje

Je kan ons ook bellen: 074 76 20 200, graag zelfs!