Sollicteren? Ga voor vacatures of stageplekken naar onze vacature pagina en laat je reactie achter, zo kunnen we je net iets sneller uitnodigen.

De beste straalmiddelen en verspanings-gereedschappen

Klant
Magistor

Onze rol
Strategie
Customer journey

Deliverable
Website

Datum
Q4 2021

Al bijna 20 jaar is Magistor de toonaangevende technische groothandel in verspaningsgereedschappen en straalmiddelen.

Zij leveren aan een brede groep klanten in de high-tech maakindustrie, automotive, aerospace, bouw, scheepvaart en medische sector. Daarnaast bedienen ze vele andere bedrijven in de metaal-, hout- en kunststofsector.

Partneren met de klant

Meer dan de concurrent kijkt Magistor mee naar het hele proces en gaan ze voor een optimaal rendement voor de klant.

Door meer naar buiten te treden en de nadruk te leggen op samen succesvol te worden, ervaren de klanten meer daadkracht en energie in de samenwerking. Als bedrijf blijven ze zichzelf continu ontwikkelen. Ook wordt er gekeken hoe ze zichzelf en de klant succesvoller kunnen maken door middel van nieuwe technieken en inzichten. Hierbij zijn intensief samenwerken, betrokkenheid en inspireren van de klant, belangrijke eigenschappen. Een website waarbij dit allemaal duidelijk naar voren komt is dan essentieel.

Strategie en customer journey

Op basis van de doelen, ambities en kennis van de markt hebben we samen met Magistor in een aantal strategische sessies de merkidentiteit en positionering bepaald.

Daarnaast hebben we door middel van een customer journey de klantreis in beeld gebracht. Dit hebben we vertaald naar een nieuwe en toegankelijke website. Een site die zorgt voor optimale service en een positieve klantbeleving.

Laten we samenwerken aan jouw toekomst. Neem contact op.

We zetten samen de schouders eronder

Door een goede samenwerking met Magistor hebben we een perfect beeld gekregen van hun werkwijze en klantbenadering.

Deze input heeft gezorgd voor een goede strategische basis en duidelijkheid over wat we willen bereiken met de nieuwe website. De pay-off ‘Samen werken aan succes’ geeft dit een duidelijke lading.

Nieuwe website

Voor Magistor hebben we een overzichtelijke website gerealiseerd die de doelgroep op een efficiënte manier kan helpen.

Vanuit de customer journey hebben we verschillende landingspagina’s gecreëerd die goed bereikbaar zijn. Wij verzorgden daarbij ook de corporate- en productfotografie. Daarnaast zijn op basis van de nieuwe strategie nieuwe webteksten geschreven. Ook hebben we een brandbook opgeleverd waarin de visie en merkrichtlijnen van Magistor duidelijk naar voren komt.

Contact

We horen graag van je

Raymond

Strategy Director en mede-oprichter

Stuur ons een berichtje

Je kan ons ook bellen: +31 (0)74 76 20 200, graag zelfs!