Sollicteren? Ga voor vacatures of stageplekken naar onze vacature pagina en laat je reactie achter, zo kunnen we je net iets sneller uitnodigen.

Op maat gemaakte software voor Smart Talent Grid

Klant
Smart Talent Grid

Onze rol
Strategie
Naamcreatie
Maatwerk software
On- en offline campagnes

Deliverables
Maatwerk software
On- en offline campagnes

Datum
Juli 2017

Jeroen Boerkamp begeleidt onder de naam Technisch Werk Nederland/Twente studenten in de technische industrie. Om scholen, bedrijven en talenten beter bij elkaar te kunnen brengen had hij behoefte aan een slimme oplossing, met deze vraag klopte hij bij ons aan.

Samen hebben we in creatieve sessies een idee vormgegeven en nagedacht over de verdere technische invulling hiervan. Het resultaat: op maat gemaakte software dat matches maakt op basis van een algoritme: Smart Talent Grid.

Een match op basis van een intelligent grid

Smart Talent Grid maakt matches op basis van de sociale vaardigheden, het karakter en de ambitie van de student, en zorgt er op die manier voor dat de juiste werkzoekende talenten, scholen en het bedrijfsleven elkaar vinden.

We ontwikkelden hiervoor op maat gemaakte software met een algoritme dat deze matches kan maken: het hart van Smart Talent Grid.

Strategie

Om meer naamsbekendheid te genereren, schreven we een overkoepelende strategie. Smart Talent Grid richt zich op drie doelgroepen: talenten, scholen en werkgevers.

Per doelgroep hebben we een aparte strategie geschreven gericht op conversie. Hierbij hebben we slim gebruik gemaakt van een mix van on- en offlinecampagnes.

Laten we samenwerken aan jouw toekomst. Neem contact op.

Resultaat

In juli 2017 ging de website live en zijn alle campagnes gestart. Samen hebben we afgeteld en geproost op de livegang.

Het mooiste aan dit project was dat we óveral over mee mochten denken, van de naamscreatie tot strategie, van ontwerp en ontwikkeling tot de campagnes. Een prachtig totaalpakket! We zijn ontzettend tevreden over en trots op het eindresultaat.

Contact

We horen graag van je

Raymond

Strategy Director en mede-oprichter

Stuur ons een berichtje

Je kan ons ook bellen: 074 76 20 200, graag zelfs!