Sollicteren? Ga voor vacatures of stageplekken naar onze vacature pagina en laat je reactie achter, zo kunnen we je net iets sneller uitnodigen.

Senza Mobile Merkpositionering

Klant
Senza Mobile

Onze rol
Merkpositionering
Websiteontwikkeling
Visuele identiteit

Deliverables
Verpakkingslijn
Website
Productfotografie

Datum
Augustus 2019

Senza Mobile

Senza is een merk van New Aspect BV. Zij bieden accessoires en oplossingen voor mobiele producten zoals telefoons en tablets.

New Aspect betrad in 2017 de markt met Senza Mobile: hun eigen premium merk, waarmee ze zich richten op een mobiele doelgroep met hoge eisen.

De vraag aan ons was om het gevoel van de Senza producten en het bestaande logo te vertalen naar een verpakkingslijn, website en daarvoor benodigde productfotografie. Daarnaast moest ook een beursstand ontworpen worden, om het merk Senza te introduceren. Hier zijn we enthousiast mee aan de slag gegaan!

Hoe we het merk een gezicht geven

Vanuit een strategische sessie, waarin de voorwaarden en doelen zijn vastgelegd, zijn we gestart met een marktonderzoek.

Hieruit is een onderscheidende visie tot stand gekomen die door middel van een creatieve sessie is vertaald naar een visuele identiteit. Het concept- en ontwerpproces dat hierna volgde heeft in korte tijd geleid tot een succesvol verpakkingsproduct.

Laten we samenwerken aan jouw toekomst. Neem contact op.

Verpakkingsproces

Het proces begint met het bepalen van kleur, stijl & vorm naar aanleiding van het marktonderzoek en de visie. Formaten, omschrijvingen en uitvoeringen van producten moeten inzichtelijk worden. De verpakking wordt getest, verbeterd, opnieuw getest, gesampled, de feedback wordt verwerkt, totdat we een verpakking hebben die aan alle eisen voldoet. We houden rekening met het soort leverancier en het logistieke traject en tijdens het hele proces blijven we onderzoeken of de productie van de verpakking en het artikel beter op elkaar afgestemd kunnen worden.

Van A tot Senza

Senza is leverancier van luxe, handgemaakte telefoon accessoires zoals hoesjes, kabels en sceenprotectors. Hiervoor gebruiken zij enkel hoogwaardig kwalitatieve lederen materialen, internationaal ingekocht.

De doelgroep is tweeledig: de reseller en de consument. Beide doelgroepen worden benaderd met sfeer, kwaliteit en merkbeleving.

Fotografie zal samen met ‘gevoel‘ een grote rol spelen om deze merkbeleving te bewerkstelligen.

Online Awesomeness

Parallel aan het verpakkingsproces zijn we begonnen aan het wireframe en visuele ontwerp van de branding website.

In lijn met de gedurfde verpakking moest de website zeker geen ‘13 in een dozijn’ worden. Een onthullende introductie nodigt uit om Senza en haar producten al scrollend te ontdekken.

Bekijk senzacases.nl

Retailers bereiken

De IFA-beurs in Berlijn is met bezoekers uit meer dan 100 landen uitermate geschikt om nieuwe producten en merken te introduceren bij een groot publiek.

IFA is een van de belangrijkste ontmoetingsplaatsen voor retailers, kopers en professionals uit de industrie en de media.

Voor Senza reden genoeg om deel te nemen met een bescheiden doch opvallende stand met als doel zoveel mogelijk ‘leads’ genereren. De doorvertaling naar het ontwerp was op basis van eerder ontworpen elementen gemakkelijk te visualiseren in een mockup.

Contact

We horen graag van je

Raymond

Strategy Director en mede-oprichter

Stuur ons een berichtje

Je kan ons ook bellen: 074 76 20 200, graag zelfs!