Sollicteren? Ga voor vacatures of stageplekken naar onze vacature pagina en laat je reactie achter, zo kunnen we je net iets sneller uitnodigen.

Website voor Metropool Poppodium van Twente

Klant
Metropool

Onze rol
Digitale strategie
UI & UX
Development

Deliverable
Website

Datum
April 2019

Rock, hiphop of klassiek — wat je voorkeur ook is, bij Metropool kun je altijd terecht voor een (muzikaal) feestje.

Internationale bands, artiesten en opkomend talent in Hengelo, Enschede of Hertme; genieten van muziek doe je bij Metropool.nl!

Online strategie

Met de positionering van Metropool als overkoepelend poppodium van Twente én als poppodium met meerdere locaties, hebben we het merk opnieuw in de markt gezet.

Naast een re-branding en activatiecampagne, was ook de online positionering hiervan een groot onderdeel. De nieuwe website Metropool.nl is een pareltje in online poppodium-land. Dankzij de gebundelde kracht van Strategie, Design en Technologie hebben we een gebruiksvriendelijke en volledig beheerbare umbraco-website opgeleverd die Metropool eer aan doet!

Laten we samenwerken aan jouw toekomst. Neem contact op.

Online voorpret

Het bestellen van tickets voor je favoriete artiest(en) is op de nieuwe website een ervaring op zich.

Met doordachte opbouw, intuïtieve navigatie, prachtige (video) content en een geweldige visuele uitstraling, navigeer je dankzij onze UI/UX-specialisten zo door het bestelproces. Combineer dit met slimme online oplossingen, zoals koppelingen met Facebook-events en import van data in je eigen agenda via ICS, en je hebt een gebruiksvriendelijke website met een goede gebruikerservaring die ook nog eens uitstekend converteert.

Contact

We horen graag van je

Raymond

Strategy Director en mede-oprichter

Stuur ons een berichtje

Je kan ons ook bellen: 074 76 20 200, graag zelfs!