Sollicteren? Ga voor vacatures of stageplekken naar onze vacature pagina en laat je reactie achter, zo kunnen we je net iets sneller uitnodigen.

ROSEN NIMA

Klant
ROSEN

Onze rol
Videoproductie

Deliverable
Productvideo

Datum
Q1 2019

ROSEN heeft een systeem ontwikkeld, waar de klant toegang heeft tot alle informatie over producten en diensten van Rosen. Via dat platform, een kennisbank, hebben klanten ook direct contact met experts. NIMA is een compleet nieuw product en voor de introductie op de International Pipeline Conference (IPC) in Calgary moest een unieke video gemaakt worden.

We kozen voor het concept van een sjerpa die de bezoeker wegwijs maakt langs alle bergen informatie. Dat roept een gevoel op van kennis en vertrouwen. Omdat ROSEN zich wil richten op de Aziatische markt, wilden we een video maken met een echte jak.

Jak

Het regelen van een jak was makkelijker gezegd dan gedaan, maar, zoals je kunt zien in de video, het is ons uiteindelijk gelukt.

Toen de video zijn debuut maakte op de beursstand in Calgary, waren de reacties van het publiek precies als gehoopt! De video maakt mensen nieuwsgierig en vonden het een bijzonder concept. Voor ons was het ook een zeer bijzondere ervaring!

Laten we samenwerken aan jouw toekomst. Neem contact op.

Contact

We horen graag van je

Raymond

Strategy Director en mede-oprichter

Stuur ons een berichtje

Je kan ons ook bellen: +31 (0)74 76 20 200, graag zelfs!