New Aspect is een vooraanstaand distributeur van accessoires voor mobiele communicatieproducten. Het assortiment van New Aspect is breed en diep, met een keuze uit meer dan 12.500 verschillende accessoires. Klanten van New Aspect zijn o.a. groothandels, retailketens, zelfstandige retailers, webwinkels, inkoopcoöperaties, zakelijke dealers, MVNO’s en serviceproviders in heel Europa. Een aantal merken van New Aspect zijn: Mobilize, Senza en Striker. 

Meer over New Aspect - Striker

Striker - Liquid Screen Protector

New Aspect klopte bij ons aan met een nieuw product: Striker. Een vloeibare bescherming voor mobiele apparaten. Aan ons de taak om een spannend concept neer te zetten dat dit nieuwe product zowel in winkels als online kan verkopen.

Product: Liquid Screen Protector


De screenprotector van Striker is anders dan de traditionele screenprotectors omdat deze in de vorm van een vloeistof komt. De vloeistof elimineert het probleem van verschillende schermformaten en afgeronde randen waarop traditionele protectoren moeilijk aan te brengen zijn. Daarnaast zorgt het product van Striker voor een antibacteriële beschermlaag wanneer de vloeistof over het gehele toestel wordt aangebracht. Het gebruik van de protector stopt ook niet bij smartphones, het is namelijk ook bestemd voor tablets, smartwatches en andere apparaten. De protector werkt op plastic, glas en metalen. Een extraatje: de protector zorgt er ook voor dat foto's en video's helderder worden door de cameralens te beschermen tegen stof en krassen.

Technieken


We wisten snel een passend en visueel aantrekkelijk concept neer te zetten, waarna we ons konden focussen op de techniek en grafische onderdelen van de video. We hebben gekozen voor een 3D-productie in combinatie met motion graphics, soundeffects en muziek. 

De 3D-animatie is terug te vinden in het platform en de apparaten. De motion graphics zorgen voor meer duidelijkheid met tekstanimaties en effecten over de 3D-beelden. De soundeffects en muziek zorgen voor extra diepte en een meer complete beleving. De uiteindelijke video


Deze opdracht heeft ons de kans gegeven om een uniek concept neer te zetten en onze eigen stempel op deze video te drukken. Een positief resultaat waar wij als Motion team erg tevreden over zijn!Meer weten?


Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op! Wij helpen en adviseren je graag.

Diensten binnen dit project

Aan dit project werkten mee

 • Coen La Poutre
  Coen La Poutre Designer
 • Alien
  Alien Extraterrestrial Creativity
 • Joël Heethaar
  Joël Heethaar Designer
 • Jurre Spiegelenberg
  Jurre Spiegelenberg Designer
 • Roland Nieuwenhuis
  Roland Nieuwenhuis Project Manager
 • Raymond van Cleef
  Raymond van Cleef Creative Director
Geïnteresseerd geraakt door deze New Aspect - Striker case?
Neem dan contact met ons op.
074 - 76 20 200 / info@alientrick.com

AlienTrick
Oosterveldsingel 51
7558 PJ Hengelo (O)
Nederland

[T] +31 74 76 20 200

[E] info@alientrick.com