Sollicteren? Ga voor vacatures of stageplekken naar onze vacature pagina en laat je reactie achter, zo kunnen we je net iets sneller uitnodigen.

Stygos

Klant
Stygos

Onze rol
2D Animatie
Isometrisch
Illustraties

Deliverable
Instructievideo

Datum
Q1 2019

Een auto controleren op schade is een klus waarbij je kleine oneffenheden over het hoofd kunt zien. Om misverstanden te voorkomen, ontwikkelde Stygos een systeem waarbij die menselijke fout volledig buitenspel wordt gezet.

Dit systeem detecteert automatisch schade aan voertuigen. Het kan ook bestaande schade vergelijken met nieuw opgelopen schade op bijvoorbeeld een lease- of huurauto. Geen onenigheid tussen klant en verhuurder meer! Aan ons de uitdagende taak om hier een video voor te maken.

Script en storyboard

Voor deze animatie mochten we zelf de illustraties creëren.

Creatieve vrijheid, daar houden we van. Samen met de klant bepalen we de inhoud van de animatie. We maakten een script, schetsten een storyboard en vertaalden dit naar een animatie.

Laten we samenwerken aan jouw toekomst. Neem contact op.

2D Animatie met focus op techniek

We kwamen op het idee om een 2D animatie te maken in een strakke, isometrische stijl.

Op die manier kunnen we meer kanten van een voertuig belichten en een dynamisch beeld produceren. Door de achtergrond eenvoudig te houden, leggen we de focus op het belangrijkste aspect: de techniek die Stygos wil laten zien. De uitdaging was om de technische kant van het verhaal zo toegankelijk mogelijk te maken voor de kijker.

Resultaat

De muziek en voice-over zijn ook ‘in-house’ gemonteerd, zodat we een complete video konden aanleveren.

De video is op meerdere manieren te gebruiken: niet alleen is het een goede, heldere pitch voor investeerders, maar ook verderop in het traject bruikbaar als instructievideo om het product uit te leggen aan leasemaatschappijen, verhuurbedrijven, garages en verzekeringsmaatschappijen.

Contact

We horen graag van je

Raymond

Strategy Director en mede-oprichter

Stuur ons een berichtje

Je kan ons ook bellen: +31 (0)74 76 20 200, graag zelfs!