Sollicteren? Ga voor vacatures of stageplekken naar onze vacature pagina en laat je reactie achter, zo kunnen we je net iets sneller uitnodigen.

Visual Design

Alle denkbare marketingmiddelen starten naast een goede strategie met een duidelijke visuele identiteit. Grafisch ontwerp of visual design vormt de basis voor elke advertentie, brochure, huisstijl, website of animatie die je voorbij ziet komen. 

Door het creëren van duidelijke, consistente content vanuit een passende huisstijl zorg je ervoor dat je doelgroep jouw merk, product of dienst herkent. Daarnaast is het dé manier om je imago en merkboodschap neer te zetten en uit te dragen. Jouw huisstijl en alle middelen die hieruit voortkomen vormen het visitekaartje van jouw bedrijf.

Wij denken graag met jou mee over hoe je jouw merk kan positioneren, zowel strategisch als visueel. Samen stellen we een marketingplan op met gestelde doelen, waarbij we bepalen welke middelen het beste aansluiten bij jouw doelgroep en klantreis. 

Heb je hier zelf al een goed idee over? Dan zijn we graag jouw partner op het gebied van content creatie. Door vanuit de doelstellingen uit het marketingplan te vertrekken, is het mogelijk om visueel het juiste imago te creëren en jouw klanten te verleiden tot aankoop en conversie.

Je wil opvallen én je doelgroep aanspreken. En dat allemaal op een consistente manier, vanuit een duidelijke huisstijl, zowel online als offline.

Breng jouw visuele identiteit tot leven!

Hoe je dat doet volgt uit de strategie, maar één ding is zeker: je wil op alle platformen, zowel online als offline, dezelfde herkenbare visuele identiteit uitstralen.

We noemden het al even, maar het laten ontwerpen van een professionele huisstijl is vaak de eerste stap. Het vormgeven van een logo, het bepalen van een kleurenpalet en passende typografie vormen de basis. Zet je een nieuwe dienst in de markt of is jouw huisstijl wel toe aan een opfrisbeurt? Say no more! Onze designers staan klaar om jou te inspireren en laten je zien hoe jouw visuele identiteit online én offline tot leven komt.

Kanalen die naar conversie leiden

De toepassingen zijn eindeloos. Op basis van waar jouw doelgroep zich bevindt bepalen we welke middelen aansluiten. Bij het ontwerpen houden wij het imago, de merkboodschap én de toepasbaarheid in gedachten. Elk platform vraagt hierbij om een andere benadering. Een gebruiker vertoont immers ander gedrag bij het lezen van een brochure, het bekijken van een advertentie of bij het boodschappen doen waarbij je product in een vol schap moet opvallen.

Laten we samenwerken aan jouw toekomst. Neem contact op.

Je doelgroep uitdagen te klikken!

Online is het gedrag nóg vluchtiger en is functionaliteit key. Onze UX/UI designers zullen een webdesign dan ook niet enkel esthetisch gaan opzetten, maar gericht op conversie, zoals het invullen van een contactformulier, het aanvragen van een offerte of direct contact opnemen via het telefoonnummer. Alles waardoor de gebruikerservaring (UX) en gebruikersinterface (UI) optimaal op elkaar inspelen, zowel op mobiel als desktop. Advertenties die je online voorbij ziet komen op social media of op andere willekeurige websites worden zo ontworpen dat je klikt en de website bezoekt. Visual design heeft naast herkenbaarheid en imago dus nog een doel: conversie.

Wat we je dus graag vertellen!

Visual design is een breed begrip en je wordt er continu door omringt. Des te belangrijker om te zorgen voor een herkenbare huisstijl en visuele identiteit, waardoor jouw merk op alle platformen de juiste uitstraling heeft.

Ben je benieuwd naar wat wij al eerder hebben ontworpen? Lees bijvoorbeeld meer over het huisstijl traject wat we hebben doorlopen samen met IamFluidics, de shop in shop concepten die we hebben ontwikkeld voor JBL of de merkpositionering en rebranding van poppodium Metropool in Hengelo en Enschede.

Contact

We horen graag van je

Dimitri

Manager operations

Stuur ons een berichtje

Je kan ons ook bellen: 074 76 20 200, graag zelfs!