Sollicteren? Ga voor vacatures of stageplekken naar onze vacature pagina en laat je reactie achter, zo kunnen we je net iets sneller uitnodigen.

ClimaRad

Klant
ClimaRad

Onze rol
Strategie
Herpositionering
Design
Online marketing

Deliverables
Website
Branding campagne
Communicatiemiddelen

Datum
Q3 2022

ClimaRad ontwikkelt, produceert en vermarkt intelligente decentrale ventilatie-units, lage temperatuur afgifte-units en slimme combinaties daarvan, waarbij het milieu en het welzijn van de mens centraal staan. ClimaRad wil zich in Nederland ontwikkelen van de niche-speler die het nu is, tot een belangrijke toeleverancier van de renovatie- en nieuwbouwmarkt.

Om deze ambitie te kunnen verwezenlijken hebben ze onze hulp ingeschakeld. We zijn gelijk samen met ClimaRad een aantal strategische sessies ingevlogen om de (her)positionering en de marketingdoelstellingen te bepalen. Daaruit is een operationeel plan gerold die in de weken daarna daadwerkelijk tot leven is gekomen.

Operationeel plan

Allereerst hebben we in kaart gebracht wat we op korte termijn kunnen aanpassen en aanscherpen en wat er op middellange termijn aan bod komt. Vervolgens zijn we gestart met een Customer Journey sessie om de klantreis goed in beeld hebben. Dit hebben we vertaald naar een nieuwe en toegankelijke website die zorgt voor optimale informatievoorziening en een positieve klantbeleving. Een optimale informatievoorziening is heel belangrijk voor ClimaRad, omdat het echte verhaal over goede ventilatie nergens wordt verteld. ClimaRad legt daarom precies de vinger op de zere plek in hun blogs en legt daarin uit wat er nog te doen is in de transitie naar energieneutrale gebouwen. Daarnaast zijn alle kanalen op de juiste manier ingericht en is er een update geweest van de diverse communicatiemiddelen, zodat alles er weer fris en fruitig bij staat.

Online marketing

ClimaRad heeft een verhaal te vertellen en het is belangrijk dat dit de juiste doelgroep bereikt. Hoe zorgen we er nu voor dat zij vanuit de huidige niche positie bij het grotere publiek terecht komen? Juist.. het goed inzetten van online marketing. Maar hoe doen we dat dan? Dat doen we door het optimaal inrichten van de SEO en het blijven monitoren en bijsturen hiervan, waardoor ClimaRad goed vindbaar blijft. Daarnaast hebben we een branding campagne op social media, in combinatie met een contentkalender voor de organische posts, voor een optimale conversie.

Laten we samenwerken aan jouw toekomst. Neem contact op.

Resultaat

We zijn samen bijzonder trots op het resultaat: een mooie opfrissing van het merk ClimaRad met een heldere en overzichtelijke website, in combinatie met de juiste tools voor online marketing en sales. We kijken uit naar een langdurige, plezierige samenwerking. Ben jij op zoek naar een partner op (online) marketinggebied? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Contact

We horen graag van je

Raymond

Strategy Director en mede-oprichter

Stuur ons een berichtje

Je kan ons ook bellen: 074 76 20 200, graag zelfs!