Sollicteren? Ga voor vacatures of stageplekken naar onze vacature pagina en laat je reactie achter, zo kunnen we je net iets sneller uitnodigen.

Een virtuele reis voor de échte autoliefhebber

Klant
VDM Cars

Onze rol
Design
Website

Deliverable
Website

Datum
Q1 2024

VDM Cars is een bekend begrip onder echte autoliefhebbers. Ben je een autoliefhebber of gewoon benieuwd? Lees dan vooral verder, want bij VDM Cars worden dromen werkelijkheid gemaakt.

Hier vind je auto’s die aan alle verwachtingen voldoen en misschien wel meer. VDM Cars levert uitmuntende en exclusieve auto’s en beschikt over een internationaal netwerk waardoor zij continu een exceptioneel assortiment hebben. Daarnaast bieden zij extra service op welk vlak dan ook: lease, wereldwijd transport, zoekopdrachten, noem maar op.

"Een internationaal, onafhankelijk autobedrijf met 's werelds meest luxe, exclusieve, investment & sports cars"

VDM Cars

Een passende luxueuze stijl

VDM Cars staat dus voor luxe en exclusiviteit en dit willen ze ook online uitstralen. De focus ligt hierbij vanzelfsprekend op auto’s met een luxe en high-end uitstraling. Daarnaast moet de website mobiel hetzelfde gevoel geven als de desktopversie en net zo gebruiksvriendelijk zijn.

Laten we samenwerken aan jouw toekomst. Neem contact op.

De reis van de autoliefhebber

Bij AlienTrick kijken we eerst naar de visie en de mensen achter VDM Cars, want dit vormt de basis van het proces en het uiteindelijke resultaat. Daarnaast hebben we ons verdiept in de specifieke doelgroep en hoe deze de website gebruikt. We hebben de klantreis van de doelgroep inzichtelijk gemaakt en daar de sitemap, waarin de structuur van de website uitgeschreven wordt, volledig op aangepast.

Visie goed in beeld

Op basis van de briefing en de input hebben we een website neergezet die voldoet aan alle eisen.. en misschien wel meer. Als je op de homepagina terecht komt wordt direct duidelijk waar VDM Cars voor staat: luxe en exclusiviteit. Als bezoeker gaat je aandacht direct naar de visuals die bewust groots worden getoond, maar ook door het moderne, sportieve font en de kleurencombinaties vormt de website een goede weerspiegeling van VDM Cars en waar ze voor staan.

De main focus ligt op het aanbod van de exclusieve auto’s. Wat wil de échte autoliefhebber dan zien? Juist, kwalitatieve en gedetailleerde fotografie. Om gemakkelijk en overzichtelijk door deze foto’s heen te scrollen hebben we een dubbele slider bedacht: één voor de buitenkant en één voor de binnenkant van de auto. Echte autoliefhebbers hebben uiteraard ook verstand van wat er zich onder de motorkap bevindt. Vandaar dat er bij elke auto een uitgebreide omschrijving en voldoende technische specificaties en details worden getoond.

Hiervoor zijn softwarekoppelingen gebouwd met de bestaande autosystemen welke ze gebruiken om alle details van de auto's in te verwerken, beheren en te tonen op de website.

Eindbestemming

Voor VDM Cars is de oplevering geslaagd wanneer hun online uitstraling aansluit bij het karakter en imago van VDM Cars. Maar daarnaast is het creëren van conversie ook van belang. Zo hebben we gezorgd dat bij elke auto een duidelijke CTA aanwezig is en men gelijk weet hoe en met wie ze contact kunnen opnemen voor meer informatie of natuurlijk een proefrit.

Wij zijn erg trots op het eindresultaat, de luxe, high-end uitstraling van VDM Cars komt nu goed tot zijn recht!

Benieuwd naar de website? Check hem hier.

Contact

We horen graag van je

Raymond

Strategy Director en mede-oprichter

Stuur ons een berichtje

Je kan ons ook bellen: 074 76 20 200, graag zelfs!