Sollicteren? Ga voor vacatures of stageplekken naar onze vacature pagina en laat je reactie achter, zo kunnen we je net iets sneller uitnodigen.

Rebranding en een nieuwe website

Klant
CS Opleidingen

Onze rol
Strategie
Rebranding
Website
Animatie

Deliverables
Rebranding
Website
Playbook

Datum
Q2 2023

CS Opleidingen is dé beroepsopleider van hoogwaardige praktijkopleidingen voor register casemanagers.

Werken is belangrijk. Voor je eigenwaarde, sociale contacten, structuur en inkomenszekerheid. Daarom leren ze je bij CS hoe je voorkomt dat mensen (langere tijd) uitvallen. En hoe je ze zo snel mogelijk re-integreert in passend werk als dat toch gebeurt.

CS Opleidingen was toe aan een nieuwe frisse website en een redesign van het merk, passend bij hun waarden en visie. De wensen van CS Opleidingen? Een gebruiksvriendelijke website én de vindbaarheid van de opleidingen en belangrijke informatie verbeteren. Een mooie uitdaging voor ons die start bij het bepalen van de strategie.

Strategische sessie

Wat is bij zo'n traject vooral belangrijk? Juist! Je doelgroep. We zijn begonnen met een enquête met vragen aan stakeholders, het secretariaat en alumni. Hierbij hebben we rekening gehouden met uitstraling, gebruiksvriendelijkheid (UX), kernwaarden, concurrenten, merktypering, missie en visie.

Tijdens een strategische sessie die daarop volgde met CS Opleidingen op locatie in Arnhem hebben we de klantreis vastgesteld en archetypen bepaald. Dit vormde de basis voor de rebranding en de nieuwe website. Tijdens de klantreissessie hebben we ook het klantreismodel besproken, de doelgroep(en) gesegmenteerd, kenmerken geconstateerd, en de primaire doelgroep bepaald. Kortom hele waardevolle informatie om mee verder te kunnen.

Een nieuwe huisstijl!

Onderzoek naar kleuren, vormen & typografie die aansluiten bij de merktypering van CS Opleidingen; laat dat maar onze designers over. 

De rebranding heeft geresulteerd in een helder logo, een iconenset en een gebruiksvriendelijke website. Uiteraard hebben we alles vastgelegd in een playbook.

Laten we samenwerken aan jouw toekomst. Neem contact op.

Lanceringscampagne

We willen de nieuwe website en rebranding van CS Opleidingen niet ongemerkt voorbij laten gaan. Het is verstandig om je doelgroep op de hoogte te stellen van deze veranderingen, zodat ze je (weer) weten te vinden. Een lanceringscampagne is hiervoor dé uitgelezen kans. Op basis van de voorkeuren van de doelgroep hebben we gekozen voor een campagne bestaande uit een video, LinkedIn campagne en een e-mail footer die verwijzen naar een landingspagina met alle ins en outs over de rebranding en nieuwe website van CS Opleidingen. Benieuwd naar de groei van CS Opleidingen en het pad van het oude naar het nieuwe logo? Check de video!

Een geslaagde oplevering mag gevierd worden

We hebben samen met CS Opleidingen een mooi traject doorlopen waarin ons interdisciplinaire team haar kwaliteiten heeft kunnen laten zien. Om de oplevering en de prettige samenwerking te vieren, hebben we onszelf getrakteerd op gebakjes!

Benieuwd naar de nieuwe website? Check hem hier!

Contact

We horen graag van je

Raymond

Strategy Director en mede-oprichter

Stuur ons een berichtje

Je kan ons ook bellen: 074 76 20 200, graag zelfs!