Sollicteren? Ga voor vacatures of stageplekken naar onze vacature pagina en laat je reactie achter, zo kunnen we je net iets sneller uitnodigen.

MediaSuite Salestools

Klant
Philips

Onze rol
Video
Motion Graphic
Print

Deliverable
Explainimation video

Datum
Q4 2020

“Hoe overtuigen wij onze doelgroep van onze specifieke oplossingen?” Dit is een vraag die leeft bij veel van onze klanten. Vanuit strategisch opzicht denken wij hier graag over mee, daar ligt onze kracht. Ons antwoord lag in het geval van deze case niet bij het maken van één product maar juist bij de som van de delen.

Samen zorgen zij voor kennisgeving, bekendheid en overtuiging van de doelgroep. Met die gedachte werken wij onder andere voor de Hospitality oplossingen van Philips Professional Display Solutions. Twee producten uitgelicht!

Added value

In dit geval gaat het project om Hotel TV en in het bijzonder de Philips Media Suite. Dit systeem biedt hoteliers de mogelijkheid hun gasten toegevoegde waarde te geven als het gaat om aanbieden van service tijdens hun verblijf.

Gasten kunnen bijvoorbeeld veilig gebruik maken van hun eigen Netflix account met instandhouding van persoonsbescherming. Daarnaast kunnen zij door middel van de zogenaamde Guest Connect app direct controle krijgen over de Media Suite tv.

Voor wie?

Zo’n systeem is uitermate interessant voor hoteliers, die dit vervolgens als toegevoegde dienst kunnen aanbieden aan hun gasten.

De implementatie en installatie wordt gedaan door een afzonderlijke partij, de zogenaamde System Integrators. Naast de hotelier zijn ook zij een belangrijke doelgroep die moet worden benaderd.

Laten we samenwerken aan jouw toekomst. Neem contact op.

Video als salestool

Om bij deze doelgroepen awareness te creëren en ze te informeren met de unieke features van het product hebben wij naast een ludieke direct mailing ook een explainimation video ontwikkeld.

Door 3D animatie, motion graphics, voice-over, muziek en stock videomateriaal met elkaar te combineren hebben we een effectieve en kwalitatieve video gecreëerd. Deze wordt op dit moment al als online salestool ingezet maar ook door het salesteam aan klanten gepresenteerd.

Direct mailing

Eén van de meest unieke features van Philips Media Suite is dat de gasten op de hotel tv gebruik kunnen maken van hun persoonlijke Netflix account zonder dit te streamen met eigen apparaten.

Om het gebruik hiervan extra te vergemakkelijken heeft Philips een nieuwe afstandsbediening ontwikkeld die direct toegang geeft tot de Netflix omgeving. Deze ontwikkeling hebben wij aangepakt en vertaald naar een direct mailing in de vorm van een luxe verpakking met daarin de nieuwe afstandsbediening. Door een duidelijke communicatieboodschap toe te voegen creëren we direct awareness!

Contact

We horen graag van je

Raymond

Strategy Director en mede-oprichter

Stuur ons een berichtje

Je kan ons ook bellen: +31 (0)74 76 20 200, graag zelfs!