Sollicteren? Ga voor vacatures of stageplekken naar onze vacature pagina en laat je reactie achter, zo kunnen we je net iets sneller uitnodigen.

Inspire the new with Philips T-Line

Klant
Philips

Onze rol
Motion design
3D Animatie
Concepting

Deliverable
Productvideo

Datum
Q3 2020

Bij de ontwikkeling van een nieuw product wil je de verkoop graag zo vroeg mogelijk op gang brengen. Dat doe je met de juiste content.

Nog voor de lancering van de Philips T-Line, een multi-touch display speciaal ontwikkeld voor het onderwijs, hebben wij op basis van een 3D model een productvideo ontwikkeld zodat de salesmanagers zo snel mogelijk hun relaties konden benaderen.

Een productvideo als salestool

Een productvideo wordt vaak ontwikkeld in de pre-sale fase, het moment waarop het definitieve product nog niet beschikbaar is, maar de salesmanagers al wel graag het product willen presenteren aan hun doelgroep.

Hierbij is het van belang dat ze een vorm van content hebben waarmee ze hun contactpersonen kunnen overtuigen van de meerwaarde van het product. In een productvideo worden de belangrijkste kenmerken van een product getoond: hoe het product werkt en hoe het aansluit bij jouw bedrijf of organisatie.

Onze aanpak

Voor de Philips T-Line hebben we gekozen voor de combinatie van een product- en een demovideo.

Op basis van een voice-over script en het 3D model zijn we gestart met het uitwerken van een script. De verbinding met de doelgroep en de afzetmarkt was hierbij essentieel. We hebben er daarom voor gekozen om zowel het 3D model als de speciaal ontwikkelde graphics van het lesmateriaal te verwerken in de stockvideo’s. Daarmee creëren we synergie in de gehele film en voelt de doelgroep zich sneller aangesproken.

Laten we samenwerken aan jouw toekomst. Neem contact op.

Interactivity is key

Interactiviteit is een belangrijk kenmerk van de Philips T-Line.

Met de speciale whiteboard modus is het mogelijk om met meerdere leerlingen tegelijk het bord te bedienen, wat zorgt voor betrokken leerlingen en betere samenwerking onderling. In 3D laten we zien hoe je dat doet: met je hand of met de speciale display pen.

Contact

we horen graag van je

Kelly

Project manager

Stuur ons een berichtje

Je kan ons ook bellen: +31 (0)74 76 20 200, graag zelfs!