Sollicteren? Ga voor vacatures of stageplekken naar onze vacature pagina en laat je reactie achter, zo kunnen we je net iets sneller uitnodigen.

ROSEN Cavern inspection

Klant
ROSEN

Onze rol
Videoproductie
Animatie

Deliverable
3-way-valve video

Datum
Q1 2019

Het onderscheidend vermogen van ROSEN zijn de cleaning robots die pijpleidingen kunnen schoonmaken en koppelstukken, lasnaden en metaalintegriteit controleren zonder dat de productie stopgezet hoeft te worden.

Rosen is marktleider op dat gebied. In het verleden maakten we al een video voor de Ecospeed Service, nu realiseerden we twee video’s, met elk een specifiek doel.

Cavern inspection video

Het doel van deze video is het creëren van awareness.

ROSEN wil laten weten dat zij bepaalde services verrichten, zoals het inspecteren van ‘caverns’ ondergrondse installaties. Niet alleen de huidige klanten worden aangesproken in deze video, maar ook potentiële klanten.

Laten we samenwerken aan jouw toekomst. Neem contact op.

3-way-valve video

In deze video moeten de kleinste details goed en duidelijk in beeld, zonder dat het een ingewikkeld technisch verhaal wordt. In de 3-way-valve video worden de nieuwe features benadrukt. Het meetapparaat is kleiner en wendbaarder, waardoor deze voor veel meer soorten buizen geschikt is.

Contact

We horen graag van je

Raymond

Strategy Director en mede-oprichter

Stuur ons een berichtje

Je kan ons ook bellen: 074 76 20 200, graag zelfs!