Sollicteren? Ga voor vacatures of stageplekken naar onze vacature pagina en laat je reactie achter, zo kunnen we je net iets sneller uitnodigen.

Rosen Ecospeed Service

Klant
ROSEN

Onze rol
Concepting
3D Animatie
Motion Graphics

Deliverable
Productvideo

Datum
Augustus 2018

Om pijpleidingen effectief schoon te maken moeten cleaning robots op een snelheid van 3M/s reizen. Gas dat door de leidingen gaat, reist echter op een snelheid van 8M/s. Om toch goed schoon te kunnen maken moet de productie vertraagd worden en dit merk je in de opbrengsten.

Daarom heeft ROSEN een tool ontwikkeld die met 3M/s door een leiding kan reizen zonder de productie te vertragen. Aan ons de vraag om hier een promo-video van te maken.

Uitdagingen

In deze video laten we zien hoe het proces in zijn werk gaat. De uitdaging hierin was dat er een aantal patenten aan deze tool zitten die we niet mochten laten zien.

Het echte proces blijft dus geheim! Toch moet het verhaal natuurlijk wel goed verteld worden, hiervoor hebben we een setting gecreëerd waar we dichtbij een pijpleiding zitten, met op de achtergrond een raffinaderij, zodat goed duidelijk wordt waar het om gaat.

Laten we samenwerken aan jouw toekomst. Neem contact op.

Resultaat

Voor ons was het heel interessant (maar ook een hele uitdaging) om, ondanks de geheimen, de werking van het proces te laten zien. De video was een groot succes voor ROSEN. Wij zijn zelf ook zeer tevreden en gepast trots op het eindresultaat.

Bekijk hieronder een VFX-breakdown van de video waarin wij het creatieproces laten zien.

Contact

We horen graag van je

Raymond

Strategy Director en mede-oprichter

Stuur ons een berichtje

Je kan ons ook bellen: 074 76 20 200, graag zelfs!