Sollicteren? Ga voor vacatures of stageplekken naar onze vacature pagina en laat je reactie achter, zo kunnen we je net iets sneller uitnodigen.

Harman Kardon Citation Oasis

Klant
Harman Kardon

Onze rol
Productvideo
Concepting
3D product animatie.

Deliverable
Productvideo

Datum
November 2020

De kenmerken van een product bepalen de basis voor de verhaallijn van een productvideo. Wat maakt dit product uniek en hoe wordt het gepositioneerd vanuit het merk? Dit zijn belangrijke elementen die mede de opbouw van een productvideo bepalen.

Voor de Harman Kardon Citation Oasis bestaat er een duidelijke positionering: het is een spraakgestuurde luidspreker met DAB/DAB+ radio, draadloze telefoonoplader én wekker. Uiteenlopende kenmerken die een mooie basis vormen voor een nieuwe productvideo.

Jack of all trades

Zoals omschreven is de Citation Oasis meer dan alleen een wekkerradio voor op het nachtkastje.

Hij zou naast de slaapkamer ook prima in de keuken, op kantoor of in de hobbykamer gebruikt kunnen worden. Om die veelzijdigheid van het product te laten zien is ons gevraagd een productvideo te ontwikkelen die deze veelzijdigheid belicht.

Koppel functie aan verhaal

De verschillende functies van het product komen terug in de USP’s, de unieke eigenschappen die de Citation Oasis onderscheidt ten opzichte van andere speakers.

Aangezien tijd en locatie belangrijke thema’s zijn van de Citation Oasis hebben we deze een centrale plek gegeven in het concept. Zo hebben we gekozen voor een keuken- en slaapkamer setting waarin het product vanuit verschillende standpunten te zien is, waarbij we gebruik hebben gemaakt van een natuurlijk tijdsverloop. We beginnen ‘s middags tijdens het koken in de keuken, zien het nacht worden in de slaapkamer en worden gewekt in dezelfde slaapkamer door de radiofunctie. Bijkomend voordeel: je ziet dat de Citation Oasis in grijs én zwart verkrijgbaar is.

Laten we samenwerken aan jouw toekomst. Neem contact op.

Veelzijdigheid van 3D

Het filmen van een dergelijke productie zou behoorlijk wat voeten in de aarde hebben. Naast het vinden van de juiste locaties zouden de opnames zelf al behoorlijk tijdrovend zijn.

Laat staan dat dit soort producten vaak nog niet als werkend model te gebruiken zijn op moment van productie. Ze zijn nog in ontwikkeling of in de maak en niet leverbaar. Juist dan biedt 3D animatie uitkomst. Het geeft in principe alle vrijheid om te maken wat we willen. Bijkomend voordeel is ook dat het model of omgeving in latere fase van de productie of zelfs naderhand ook in de productfotografie kan worden aangepast. Zo hebben we achteraf aanpassingen kunnen maken aan het display en naast de initiële 8 vertalingen is onlangs zelfs een Chinese versie van de clip opgeleverd.

Contact

We horen graag van je

Raymond

Strategy Director en mede-oprichter

Stuur ons een berichtje

Je kan ons ook bellen: 074 76 20 200, graag zelfs!