Sollicteren? Ga voor vacatures of stageplekken naar onze vacature pagina en laat je reactie achter, zo kunnen we je net iets sneller uitnodigen.

Koffie schrijf je niet langer met een K...

Klant
Qoffy

Onze rol
Strategie
Naamcreatie + Positionering
Branding

Deliverables
Visuele identiteit
Diverse communicatiemiddelen
Website

Datum
Februari 2020

Het stond al even te pruttelen, maar sinds 1 december is het zover - SVA Automaten heeft een nieuwe naam: Qoffy.

Met deze nieuwe naam hebben wij hen geholpen om zich beter in de koffiemarkt te kunnen onderscheiden. Een verse (als de koffie van Qoffy) start...

Coffee Concepts

SVA Automaten was, mede dankzij de overname van Richard Courant Koffieservice en Berghe koffie & meer, toe aan een nieuwe naam en positionering.

In samenwerking met BJVH hebben wij, met de strategische herpositionering van SVA, het nieuwe merk Qoffy in de markt gezet. Qoffy - Coffee Concepts ontzorgt met haar koffieconcepten ondernemers met alles in- en rondom de koffie.

Activatie

Om als drie bestaande merken samen verder te gaan onder een gezamenlijke nieuwe naam is een uitdaging.

Hoe informeer je al je bestaande klanten? Hoe vergroot je tegelijkertijd je marktaandeel? Hoe activeer je het nieuwe merk? Wanneer rollen we welke communicatiemiddelen waar uit? ... Wij zorgden, dankzij een goede voorbereiding, dat de overgang naar het nieuwe merk Qoffy (koffie)vlekkeloos verliep.

Laten we samenwerken aan jouw toekomst. Neem contact op.

Great things start with great coffee

Naast een nieuwe visuele identiteit, activatiecampagne en diverse communicatiemiddelen zorgden wij ook voor de online activatie.

De oude websites zijn vervangen door een Umbraco website met Quint (het gezicht van Qoffy) in de hoofdrol. Het resultaat is de gebruiksvriendelijke, conversie-geoptimaliseerde en moderne website Qoffy.nl.

"Dankzij de gebundelde krachten (en goede koffie) een super resultaat waar we allemaal trots op mogen zijn!"

M. Ter Riet
Sales & Marketing - Qoffy

Ain’t no party like a coffee party

Na maanden van hard werken, goed teamwerk en dankzij vele koppen goede koffie mag het resultaat er zijn.

Vanzelfsprekend hoort er bij de (interne) lancering van het nieuwe merk Qoffy een goed feestje! Op een prachtige locatie verrasten wij alle medewerkers met blauwe bubbels, een modeshow, een giftpakket en de natuurlijk de onthulling van het nieuwe logo.

Contact

We horen graag van je

Raymond

Strategy Director en mede-oprichter

Stuur ons een berichtje

Je kan ons ook bellen: 074 76 20 200, graag zelfs!