Sollicteren? Ga voor vacatures of stageplekken naar onze vacature pagina en laat je reactie achter, zo kunnen we je net iets sneller uitnodigen.

Witte van Moort

Klant
Witte van Moort

Onze rol
Website
3D Animatie
Online Marketing

Deliverable
Website
Bedrijfsvideo
Diverse communicatiemiddelen

Datum
September 2021

Toen Witte van Moort in de jaren ’50 in een kleine Twentse schuur begon met de productie van bromfietsonderdelen, kon hij nog niet voorzien dat het bedrijf zou uitgroeien tot een internationale topproducent van hoogwaardig plaatwerk.

Het familiebedrijf heeft inmiddels de derde generatie aan het roer staan en samen met ruim 300 medewerkers gaan ze altijd voor de beste kwaliteit en duurzame samenwerkingen.

Wij zijn partners

Omdat de oude website niet meer uitstraalde waar ze voor staan, zijn ze op zoek gegaan naar een betrouwbare partner voor een duurzame samenwerking die hen een totaaloplossing kan bieden.

Wij bleken voor hen de partner die ze van A tot Z kan bijstaan met hun (online) marketing. Voordat we aan de slag gingen met de vraag van Witte van Moort, zijn we eerst gaan onderzoeken wie is Witte van Moort? Wie zijn de doelgroepen en hoe kunnen we hen het beste bereiken? Samen met Witte van Moort hebben we deze vragen beantwoord.

They know metal

Het doel van de website is om bezoekers van de website te laten zien en te overtuigen dat Witte van Moort de juiste partner is voor hoogwaardige plaatbewerkingen.

Daarnaast dat Witte van Moort de klant is waar je vol trots aan wilt leveren en de werkgever is waar je voor langere tijd voor wilt werken. Aan de hand daarvan is de sitemap ontwikkeld en het design van de website gemaakt. Uiteraard hebben we daarbij het vizier altijd op de toekomst gericht.

Laten we samenwerken aan jouw toekomst. Neem contact op.

3D techniek

De uitdaging was om de hoogwaardige producten van Witte van Moort op de juiste manier neer te zetten.

Want wat doen ze nu eigenlijk? En waarom zou je voor Witte van Moort kiezen? Daarom hebben we gebruik gemaakt van 3D techniek op de productfoto’s en hebben we een 3D animatie gemaakt om de doelgroepen kennis te laten maken met het innovatieve machinepark van Witte van Moort.

Op zoek naar de juiste kandidaat

De juiste werknemer op de juiste plek, het klinkt heel makkelijk, maar in de praktijk blijkt dit toch best lastig te zijn.

Daarom hebben we online HR campagnes opgetuigd voor de arbeidsmarktcommunicatie van Witte van Moort. Specifieke vacatures waarvoor het lastig is om de juiste mensen te bereiken, krijgen op deze manier meer aandacht en komen door de juiste inzet van de campagnes bij de juiste personen terecht.

Resultaat

We zijn samen bijzonder trots op het resultaat: een ontzettend heldere en overzichtelijke website in combinatie met de juiste tools voor online marketing en sales.

Een fijne partner en we kijken uit naar een langdurige, plezierige samenwerking.

Contact

We horen graag van je

Raymond

Strategy Director en mede-oprichter

Stuur ons een berichtje

Je kan ons ook bellen: 074 76 20 200, graag zelfs!