Sollicteren? Ga voor vacatures of stageplekken naar onze vacature pagina en laat je reactie achter, zo kunnen we je net iets sneller uitnodigen.

Content als brandstof!

Content is de brandstof voor succesvolle moderne marketing. Iedere communicatie uiting, (digital) out of home campagne, webpagina en elke andere vorm van advertising vereist inhoud, online en offline. 

Met goede content lever je prestaties en daarmee biedt jouw merk een geweldige klantervaring. Content voor online marketing, (digital) out-of-home, het doorvertalen van key-visuals of creatieve concepten. Wij kunnen jou inspireren én helpen. 

In het moderne leven worden we continu bestookt met content. Door goede content creatie zorg je ervoor dat jouw content echt doet wat het moet doen: je doelgroep informeren, je merk onderscheiden en jouw doelgroep verbinden aan jouw merk.

Goede content vertelt jouw verhaal

In het moderne leven worden we continu bestookt met content.
Door goede content creatie zorg je ervoor dat jouw content echt doet wat het moet doen: je doelgroep informeren, je merk onderscheiden en jouw doelgroep verbinden aan jouw merk.

Content die converteert

We adviseren, bedenken en/of zorgen voor de doorvertaling van jouw key-visual of creatief concept. We zetten samen met jou een contentstrategie of contentplanning op.

De ideale contentstrategie omvat een goede omschrijving van meerdere touchpoints; één plaatje of advertentie maakt immers nog geen contentstrategie. Een contentstrategie vergt een integrale aanpak en bestaat uit een combinatie van online en offline middelen, die vallen onder één creatief concept. Je wil dat deze middelen allemaal op dezelfde manier jouw doelgroep inspireren en aanspreken, dat ze allemaal voorzien zijn van dezelfde key-visual en dat jouw merkbeleving intact blijft. Je wil er jouw doelgroep tot op persoonlijk niveau mee prikkelen, informeren en aan je binden. Dat is waar wij voor gaan: een langdurige relatie tussen jou merk en jou doelgroep. 

Laten we samenwerken aan jouw toekomst. Neem contact op.

Met de juiste content kan je jouw doelgroep prikkelen, informeren en aan je binden.

(Digital) out of home

Onder out of home advertising vallen alle reclame-uitingen die een consument buitenshuis tegenkomt, zowel digitaal als geprint.

Het plaatsen van een campagnebeeld in de openbare ruimte, op momenten die zichtbaar zijn vanaf de openbare weg of op high traffic plaatsen waar veel bezoekers zijn zoals een station of evenement. De meeste out of home advertising is erop gericht om naams- of productbekendheid te genereren. Wij voeren deze out of home campagnes uit voor onder andere Gemeente Hengelo, Harman/Kardon, JBL, Metropool en LG.

Voorbeelden van out of home advertising

 • Sandwichborden langs de weg
 • Mega doeken of digitale borden op stations en luchthavens
 • Abri's en advertising op bussen en trams
 • Posters in wachtruimtes en wachtkamers
 • Billboards langs de snelweg
 • Digital out of home (DOOH) zoals narrowcasting

Jouw brand awareness optimaliseren met content

We volgen jouw groei je jouw online aanwezigheid verhoogt en jouw webverkeer optimaliseert. We helpen je met een online contentstrategie om organisch relevante bezoekers naar jouw website te trekken. We zetten content strategisch in via gewenste kanalen om door middel van deze content jouw doelgroep aan te spreken.

Diverse soorten content

 • Animaties; subtiele of juist krachtige animaties om bezoekers optimaal naar de gewenste call-to-action te leiden.
 • Visuals & afbeeldingen; we optimaliseren de afbeeldingen zo, dat deze visueel aantrekkelijk zijn, altijd binnen jouw visuele identiteit passen en technisch snel en goed bruikbaar.
 • Fotografie; onze fotografen gaan op pad of tekeer in onze eigen studio om juist die beelden te produceren die jouw doelgroep aanspreken
 • Geluid; geluid triggert in combinatie met de juiste animaties of films. Wij monteren, bewerken of ontwikkelen de beste soundsets!
 • Video; we vormen een team, scouten een locatie en de modellen, schijven het script en zorgen voor opnamedagen.

Smart content

Smart content brengt bezoekers een persoonlijke ervaring: we laten jouw bezoekers altijd de juiste beelden, teksten en sfeer zien.

We zorgen ervoor dat jouw bezoekers direct het juiste aanbod te zien krijgen en niet eerst een lange zoektocht op jouw website hoeft af te leggen. 

Enkele mogelijkheden van smart content

Smart content op basis van lifecycle stadium;
In welk stadium van de buyer journey bevindt jouw bezoeker zich? Het is namelijk mogelijk om smart content in te richten op basis van de lifecycle stage. Zo kun je iemand die jouw website voor de eerste keer bezoekt top of the funnel content bieden en een bestaande klant juist een demo van een nieuw product.

Smart content op basis van locatie;
op basis van de locatie van een bezoeker kunnen we smart content op meerder manieren inzetten. Spreekt jouw bezoeker Duits? Dan ziet deze bezoeker alleen een Duitse website, direct en zonder een taalkeuze. Maar ook laten we zien waarmee een bezoeker zich identificeert!

Smart content op basis van persoon- of bedrijfsgegevens.
We verpersoonlijken de aanhef met naam, functie en geslacht. Maar ook de CTA's, de knoppen en de e-mails die we vanuit de webshop/website versturen.

Stappenplan content creatie

Een goed stappenplan is nodig om tot de juiste content te komen en in te zetten in de fase waarin we de doelgroep willen activeren.

1. Bepaal jouw doelstellingen.
Wat wil je bereiken en wat denk je te kunnen bereiken? Samen stellen we deze doelstellingen scherp

2. Alles draait om jouw doelgroep.
Wie zijn ze, wat doen ze, waar zijn ze en wat beweegt jouw doelgroep? We trachten met data en gesprekken de antwoorden te achterhalen op onder andere deze vragen.

3. Beantwoord vragen vanuit de doelgroep.
Werk vanuit de behoefte van jouw doelgroep. Waar is jouw doelgroep mee bezig en welke specifieke vragen komen uit jouw doelgroep? 

4. Welke content is verleidelijk en wat zijn de activerende middelen?
Vanuit de doelgroepinformatie zetten we een contentstrategie zodat we met de juiste middelen en binnen de juiste fase in de customer journey de doelgroep te activeren.

5. Contentkalender en asset-tracking.
We willen het publicatie en creatieproces overzichtelijk houden. Een contentkalender of asset-tracker is hierin essentieel, we weten wat we wanneer en via welk kanaal gaan inzetten.

6. Creatief afwisselen.
We wisselen de inzet: van blog tot visual, zodat jouw doelgroep op ieder moment een andere vorm van jouw merk tegenkomt.

Strategisch partner met meer dan 20 jaar ervaring \ Experts op het gebied van content creatie \ We houden van korte lijnen en een persoonlijke aanpak \ Strategisch partner met meer dan 20 jaar ervaring \ Experts op het gebied van content creatie \ We houden van korte lijnen en een persoonlijke aanpak \ Strategisch partner met meer dan 20 jaar ervaring \ Experts op het gebied van content creatie \ We houden van korte lijnen en een persoonlijke aanpak \ Strategisch partner met meer dan 20 jaar ervaring \ Experts op het gebied van content creatie \ We houden van korte lijnen en een persoonlijke aanpak \ 

Wij zijn jouw contentpartner

Wij vertalen communicatiedoelstellingen en contentstrategie in intelligente, geloofwaardige en effectieve touchpoints. Daarbij zetten we het gehele distributieportfolio in: van (digital) out of home tot bannercampagnes, van e-zines tot contentplatforms, van events tot communities, van animaties tot video’s.

Maar we produceren niet alleen content, maar we kunnen het hele traject van creatie, distributie, conversie tot optimalisatie verzorgen. We doen dit we graag en datagedreven, waarvan we continue leren van de eerdere inzet om zo dicht mogelijk met de juiste boodschap bij jouw doelgroep komen.

Contact

We horen graag van je

Raymond

Strategy Director en mede-oprichter

Stuur ons een berichtje

Je kan ons ook bellen: 074 76 20 200, graag zelfs!