Koelplan ontwerpt en bouwt airconditioning en warmtepompinstallaties. Met haar 7 vestigingen zitten ze verspreidt over heel Nederland.

www.koelplan.nl

Meer over Koelplan

Beurslook Koelplan Nederland

De jaarlijkse Installatie Vakbeurs voor installatietechniek vond afgelopen 13 t/m 15 september weer plaats in Hardenberg. Voor onze klant Koelplan ontwikkelden wij een verfrissende nieuwe look and feel.

De focus lag dit jaar op casemarketing, waar deze andere jaren lag op branding. Nieuw was dat er dit jaar geen bak stond waar bezoekers haar visitekaartjes in konden doen waarna ze kans maakten op een actieve prijs. Koelplan wilde dit jaar de focus verleggen en haar klanten laten zien dat ze sterk zijn in het ontwerpen en bouwen van airconditioning- en warmtepompinstallaties voor de meest uiteenlopende toepassingen. Dit wilden ze laten zien aan de hand van enkele cases. Deze cases kwamen dan ook terug in alle uitingen rondom de beurs.

Denk aan de visuals op de beursvloer en de presentatie op een 60”scherm, waar beelden van verschillende cases voorbij kwamen. Maar ook op de (VIP) uitnodiging en de flyers. Deze uitingen hebben wij ontwikkeld en opgemaakt. Daarnaast wilde Koelplan graag haar VIP klanten een speciaal gevoel geven en ‘vieren’ dat ze klant zijn. Hier hebben wij een concept voor bedacht. Ongeveer 50 klanten van Koelplan ontvingen een unieke persoonlijke uitnodiging en konden online hun kaart activeren. Ze ontvingen digitaal nog een herinnering en op de beurs kregen ze een luxe draagtasje mee met een fles champagne en een doosje luxe pralines. Andere beursbezoekers ontvingen een waterflesje in de stijl van Koelplan en konden een flyer meenemen.

Koelplan in samenwerking met AlienTrick

Wij hebben, net als vorig jaar, ook het standontwerp verzorgd in samenwerking met Zwierink standbouw. De stand is in grote lijnen gelijk gebleven, wel zijn er enkele aanpassingen doorgevoerd om de stand nog optimaler in te zetten. 

Meer weten over het ontwikkelen van een beursconcept en het inzetten van casemarketing? Kom langs voor een vrijblijvend gesprek en stuur een mailtje naar Maryke@AlienTrick.com.


Diensten binnen dit project

Aan dit project werkten mee

 • Martijn Houtman
  Martijn Houtman Designer
 • Sara van den Oever
  Sara van den Oever Designer
 • Maryke Mondria
  Maryke Mondria Project Manager
 • Alien
  Alien Extraterrestrial Creativity
 • Roland Nieuwenhuis
  Roland Nieuwenhuis Project Manager
Geïnteresseerd geraakt door deze Koelplan case?
Neem dan contact met ons op.
074 - 76 20 200 / info@alientrick.com

AlienTrick
Oosterveldsingel 51
7558 PJ Hengelo (O)
Nederland

[T] +31 74 76 20 200

[E] info@alientrick.com