JBL, onderdeel van Harman International Industries, Inc., ontwerpt en maakt audiocomponenten voor consumenten, amusement industrie en de automotive industrie.

www.jbl.nl

Meer over JBL

JBL Contour en Reflect Fit

JBL vroeg ons om een productvideo te maken voor de JBL Reflect Contour: headphones die speciaal ontwikkeld zijn voor de fanatieke sporter.

Abstracte wereld


Om dit product te showcasen, hebben wij het in een abstracte wereld geplaatst om de focus bij het product en zijn functies te houden. Ook hebben we een voor ons nieuwe stijl toegepast in deze video. En het resultaat mag er zeker wezen!Conceptfase


In de conceptfase werden we volledig vrijgelaten. Zo mochten we zelf de stijl bepalen, wat echt een uitdaging was. We kozen voor 3D en 2D motion graphics, soundeffects en muziek. Muziek was leading in deze video. De muziek zorgt voor een spannende sfeer.Omdat HARMAN zeer tevreden was over het resultaat, werden we gevraagd om de productvideo voor de Reflect Fit ook in deze stijl voor ze te ontwikkelen. De Reflect Fit is een draadloze heartrate headphone, ook speciaal ontwikkeld voor sporters.Nieuwsgierig naar de productvideo's? Check ze hieronder!

Diensten binnen dit project

Aan dit project werkten mee

 • Alien
  Alien Extraterrestrial Creativity
 • Roland Nieuwenhuis
  Roland Nieuwenhuis Project Manager
 • Dennis Teusink
  Dennis Teusink Designer
 • Joël Heethaar
  Joël Heethaar Designer
 • Jurre Spiegelenberg
  Jurre Spiegelenberg Designer
 • Coen La Poutre
  Coen La Poutre Designer
 • Raymond van Cleef
  Raymond van Cleef Creative Director
Geïnteresseerd geraakt door deze JBL case?
Neem dan contact met ons op.
074 - 76 20 200 / info@alientrick.com

AlienTrick
Oosterveldsingel 51
7558 PJ Hengelo (O)
Nederland

[T] +31 74 76 20 200

[E] info@alientrick.com