Jeffrey Spalburg is zanger, cabaretier, tekstschrijver, acteur en comedian. Vaste tekstschrijver van Jörgen Raymann en treedt elke week op als stand-up comedian in het Comedy Café in Amsterdam. 

www.spalburg.nl

 

 

Meer over Jeffrey Spalburg

Jeffrey Spalburg – Baas

De oorspronkelijk uit Hengelo afkomstige stand-up comedian/artiest Jeffrey Spalburg vroeg ons om de muziekvideo voor zijn nieuwe nummer ‘Baas’ te maken. Zelfs zonder verdere informatie waren wij gelijk enorm enthousiast!

Tekstschrijver voor Jörgen Raymann en bekend van de hit 'Hengelo-o-o' is Jeffrey een graag gezien gezicht in het comedycircuit, iets waar wij bij AlienTrick ook wel van houden.
Toen hij bij ons aanklopte voor een nieuwe muziekvideo, kwamen er direct al allemaal ideeën bij ons op!


Na een korte brainstormsessie met Jeffrey zijn wij direct aan de slag gegaan met het concept.
De basis van het nummer is dat de man altijd denkt/zegt dat hij de baas is thuis, terwijl de vrouw eigenlijk de broek aan heeft.
Om deze ‘droomwereld’ waar mannen zich in bevinden op een leuke manier visueel te maken, hebben wij ervoor gekozen om zijn woorden en acties te versterken met handgetekende effecten:De klant heeft ons tijdens elk stadium van het project erg vrij gelaten. Om de klant toch zo goed mogelijk een idee te geven van het eindresultaat, hebben wij extra aandacht besteed aan de conceptfase: styleframes, storyboards, een moodboard en een uitgebreide repetitie tot uiteindelijk de filmdag waarop alles samenviel.
De filmdag is bijzonder efficient verlopen met dank aan Eric Journe van New Day studio.Na een uitvoerig post-proces, waarbij we vele 2D- en 3D-animaties hebben gemaakt, is het eindresultaat gepresenteerd aan de klant. Het presenteren hebben wij uitgebreid aangepakt, het gehele bedrijf heeft zich verzamelt in de kantine waarbij kort is gesproken over het gehele proces, en de ervaring van deze bijzondere samenwerking.


Mijn ervaring met AlienTrick zijn louter positief; fijne open manier van samenwerken met ruimte voor het creatieve proces! Ervaring, expertise en enthousiasme! - Jeffrey Spalburg

Bekijk de videoclip hieronder!

Diensten binnen dit project

Aan dit project werkten mee

 • Roland Nieuwenhuis
  Roland Nieuwenhuis Project Manager
 • Dennis Teusink
  Dennis Teusink Designer
 • Joël Heethaar
  Joël Heethaar Designer
 • Alien
  Alien Extraterrestrial Creativity
 • Raymond van Cleef
  Raymond van Cleef Creative Director
 • Coen La Poutre
  Coen La Poutre Designer
Geïnteresseerd geraakt door deze Jeffrey Spalburg case?
Neem dan contact met ons op.
074 - 76 20 200 / info@alientrick.com

AlienTrick
Oosterveldsingel 51
7558 PJ Hengelo (O)
Nederland

[T] +31 74 76 20 200

[E] info@alientrick.com